• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirtte mühendislik bürosu hırsızların hedefi oldu
29 Mart 2023 Çarşamba 09:37

Siirt'te mühendislik bürosu hırsızların hedefi oldu

Siirt il merkezindeki bir İş hanında faaliyet gösteren mühendislik bürosuna giren hırsızlar; iş yerindeki klima, buzdolabı, kamera sistemleri ve mobilyaları çaldılar.
Siirt il merkezindeki bir İş hanında faaliyet gösteren mühendislik bürosuna giren hırsızlar; iş yerindeki klima, buzdolabı, kamera sistemleri ve mobilyaları çaldılar.
 
Edinilen bilgilere göre hanın 6'ncı katında yer alan mühendislik bürosuna giren hırsızlar, idari odaya girerek ofisten iki adet klima, bir adet buzdolabı, kameralar, kamera kayıt sistemi ve mobilyaları çaldılar.
 
Yaşanan hırsızlık sonucu tahmini zararın yaklaşık 50 bin TL olduğunu belirten ofis yetkilileri, hırsızlığın yanı sıra kapı pencere ve birçok eşyaya da zarar verildiğini ifade ettiler.
 
Kameralara görünmek istemeyen ofis yetkilisi, mühendislik bürosuna geldiklerinde kapının kırılmış olduğunu ve içeride bulunan bütün eşyaların hırsızlar tarafından çalındığını belirtti.
 
 Daha sonra yaşanan hırsızlık olayını polis ekiplerine haber verdiğini ifade eden mühendislik bürosu yetkilisi, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.
 
Ofiste parmak izi çalışması yapan polis ekipleri de hırsızların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA