• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Araştırma hastanesinin 8inci katından düşen cam faciaya neden oluyordu
30 Mart 2023 Perşembe 07:52

Araştırma hastanesinin 8'inci katından düşen cam faciaya neden oluyordu

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi dış cephe camları tehlike saçıyor. Hastanenin açık otoparkına aracını park eden Erhan Keskin (40)'in eşi ve çocuğu büyük bir facianın eşiğinden döndü.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi dış cephe camları tehlike saçıyor. Hastanenin açık otoparkına aracını park eden Erhan Keskin (40)'in eşi ve çocuğu büyük bir facianın eşiğinden döndü.
 
Son dönemlerde Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesi dış cephe camları tehlike saçmaya başladı. En ufak bir rüzgâr ve yağmurda yerinden çıkarak düşen, ağır hasar almış, patlamış veya her an düşme tehlikesi bulunan birçok cam hastaneye giden vatandaşlar için tehlike oluşturuyor.
 
Son olarak bu sabah saat 8.30 sıralarında Siirt Eğitim ve araştırma hastanesine giden Erhan Keskin'in eşi ve çocuğu büyük bir tehlike atlattı. Keskin'in eşi hastaneden ayrılıp hastane otoparkında bıraktığı arabaya gittiğinde arabanın arka camının paramparça olduğuna şahit oldu. Eşinin haber vermesiyle hastaneye koşan Keskin, yaşadıkları karşısında şok oldu.
 
Olayın nasıl olduğunu araştıran Keskin, hastanenin 8'nci katındaki dış cephe camının kopup arabasının arka camına çarparak paramparça olduğunu ve tavanında da çöküntüye neden olduğunu tespit etti.
 
Cam düştüğü sırada eşim ve çocuğum arabada değildi
 
Aracında maddi hasar oluştuğunu ve camın düştüğü sırada eşi ve çocuğunu arabada bulunmamasının Allah'ın yardımı olduğunu ifade eden Keskin, yaşadıkları korkuyu şöyle anlattı:
 
Erhan Keskin
 
Eşim ve çocuğum bize ait aracımızla bugün Siirt Eğitim ve araştırma hastanesine geldi. Aracımızı Hastanenin belirlemiş olduğu otoparka bıraktı. İşlerini tamamlayıp aracın başına geldiğinde ise aracın arka camının paramparça olduğunu gördü. Aracın hem arka tavanı patlamış hem tavanda hasar meydana gelmiş, yaptığımız incelemede hastanenin 8'inci katında çift cam olarak tabir edilen dış camı yerinden kopmak suretiyle aşağıda bulunan aracımızın üzerine düşüyor."
 
Hastanenin başka camlarına da baktığımızda çatlamış sıkıntılı camların olduğunu gördük
 
Allahtan aracın içerisinde eşim ve çocuğum yoktu." diyen keskin," aracımızda ciddi bir hasar var ama mübarek Ramazan ayının hürmetine eşim ve çocuğuma zarar gelmedi. Aşağıdan bir insan geçebilirdi, başka bir durum da olabilirdi. Maalesef hastanenin başka camlarına da baktığımızda çatlamış sıkıntılı camların olduğunu gördük. Geçtiğimiz yıllarda buna benzer olaylar oldu. Artık buralara duba koymak veya başka bir önlem alarak bunu engellenebilir miydi? Düşen camlar bir insanın kafasına düşseydi bir sıkıntı olur muydu? Evet olurdu. Yetkililerin bununla alakalı önlem alması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA