• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suya attığı balık ağı boynuna takıldı, boğularak can verdi
29 Eylül 2023 Cuma 09:19

Suya attığı balık ağı boynuna takıldı, boğularak can verdi

Siirt'te Beyaz Köprü Çay'ı mevkiinde arkadaşlarıyla balık avına giden ve daha sonra ortalıktan kaybolan kişinin cansız bedeni buluncu.
Siirt'te Beyaz Köprü Çay'ı mevkiinde arkadaşlarıyla balık avına giden ve daha sonra ortalıktan kaybolan kişinin cansız bedeni buluncu.
 
Olay, dün akşam 19,30 sıralarında Siirt'in Şirvan ilçesi Daltepe Köyü Çay'ı mevkiinde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, Aslan Kayır (44), 3 arkadaşıyla birlikte balık avına gitti.
 
Oltaları kontrol etme amacıyla arkadaşlarından ayrılan Kayır, aradan geçen onca zamana karşın buluşma noktasına geri dönmedi.
 
Kendisini merak edip telefonla arayan arkadaşlarına da cevap vermeyince, arkadaşları onu aramaya başladı fakat bir sonuç alamadı. Bunun üzerine Kayır'ın arkadaşları kayıp ihbarında bulundu.
 
Kayır'ın arkadaşlarının kayıp ihbarı üzerine olay yerine Jandarmaya, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.
 
Dün olay yerinde Siirt Arama Kurtarma teknisyenleri 4 kişi ve bir araç, Jandarma Asayiş komando 10 personel, Şirvan yağcılar köyü Krk. komutanlığından 5 personel, Geçici köy korucuları 18 personel Şirvan UMKE 1 araç 4 personel ile arama kurtarma faaliyetleri sürdürdü.
 
Bugün de Batman Belediyesi Dalgıç Ekibi, Siirt Üniversitesi Afet Koordinasyon biriminden 9 kişi, İHH Arama Kurtarma ekibinden 5 kişi ve Siirt Belediyesi İtfaiyesinden 5 kişi olmak üzere Toplam 61 kişi tarafından olay yerinde yapılan aramada Kayır'ın cansız bedenine ulaşıldı.
 
İlk belirlemelere göre, Kayır'ın, balık ağını atarken ağa dolandığı bu nedenle de dengesini kaybedip suya düştüğü ve boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi.
 
Dün gece saat 19.30 itibarı ile yapılan çalışmanın ardından Kayır'ın cansız bedeni sarp ve kayalık bölgeden çıkarılarak ambulansla Şirvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA