• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirtte yetim, muhtaç ve Gazzedeki Müslümanlar yararına kermes açıldı
16 Ekim 2023 Pazartesi 08:48

Siirt'te yetim, muhtaç ve Gazze'deki Müslümanlar yararına kermes açıldı

Umut Kervanı Siirt'te yetim, muhtaç, ihtiyaç sahibi aileler ve Filistinli Müslümanlar yararına 4 gün sürecek olan kermes açtı
Umut Kervanı Siirt'te yetim, muhtaç, ihtiyaç sahibi aileler ve Filistinli Müslümanlar yararına 4 gün sürecek olan kermes açtı
 
Siirt'te yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği tarafından, fakir ve muhtaç aileler ile Gazze'de işgalci Siyonistlerin katliamına maruz kalan Filistin halkına destek amacıyla kermes açıldı.
 
Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.
 
Bugün açılan ve 17 Ekim Salı gününe kadar devam edecek olan kermeste gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik ve zücaciye, yöresel ev yemekleri ve çeşitli ürünlerin yer aldığı reyonlar bulunuyor.
 
 
4 gün devam edecek ve saat 10.00 ila 22.30 arasında açık olan kermese halkın yoğun bir ilgi gösterdiği görülürken, kermesten elde edilecek olan gelir ile fakir ve muhtaç aileler ile Gazze'de siyonist katiller tarafından acımasızca katledilen Filistin halkına yardımda bulunulacağı belirtildi.
 
"Siirt halkını 4 gün sürecek kermese davet ediyoruz"
 
Her yıl düzenli olarak fakir ve muhtaçlar yararına düzenledikleri kermesin bugün itibarı ile başladığını ifade eden Umut Kervanı Siirt Başkanı Ramazan Tokdemir, "Kermesimiz 4 gün boyunca açık olacak ve buradan gelen bütün gelir fakir, muhtaç ile Gazze'deki kardeşlerimize gönderilecek. Buraya gelen bütün ürünleri nakde çevireceğiz. siyonistler büyük bir soykırım uyguluyor. Maalesef İslam ülkelerinin liderleri sessizliğini koruyor. Vakıf olarak gücümüz nispetinde kardeşlerimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizim elimizden de bu geliyor. Siirt halkın 4 gün sürecek olan kermese davet ediyoruz. İsteyen yemek, giysi, ayakkabı getirebilir." çağrısında bulundu (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA