• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirtte depremzedelere ücretsiz tıraş hizmeti
21 Şubat 2023 Salı 08:26

Siirt'te depremzedelere ücretsiz tıraş hizmeti

Siirtli berberler, Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin ardından kente gelen ve misafir edilen depremzedelere ücretsiz tıraş kampanyası başlattı.
Siirtli berberler, Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinin ardından kente gelen ve misafir edilen depremzedelere ücretsiz tıraş kampanyası başlattı.
 
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından yaklaşık 5 bin kişi Siirt'e yerleşti. 
 
Depremin yaşandığı ilk günden beri büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu, birçok bağış kampanyasına da katkıda bulunduğunu ifade eden kuaför Sezer yardım, Siirt'e yerleşen yaklaşık 5 bin depremzedeye 'ücretsiz tıraş' hizmeti sunacak.
 
Bahçelievler Mahallesi Ahmet Yıldız Caddesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi karşında Kuaför şubesi bulunan Yardım, depremzede olduğunu belgeleyen vatandaşları ailece 1 ay boyunca ücretsiz tıraş edeceğini açıkladı.
 
"Bugün kardeşlik ve dayanışma günüdür"
 
Bugün kardeşlik, dayanışma ve bir birimize kenetleneceğimiz gün olması gerektiğine dikkat çeken Yardım, "Siirt’te 5 bin depremzede vatandaş gelmiş durumda, bizlerde bütün depremzedeleri ücretsiz tıraş etmek istiyoruz. Bir esnaf olarak elimizden geleni yapmak zorundayız.” dedi.
 
"Birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor ki bu zor günleri birlikte atlatalım"
 
Depremin olduğu ilk günden beri derin bir üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Yardım, "Deprem bölgesine gidip bir şeyler yapmak istiyorduk, sürekli 'inşallah bir can daha kurtulur' diye dua ediyorduk. Elimizden gelen dua etmekti ama yapılan bağış kampanyalarına bizler de elimizden geldiğince maddi destekte bulunduk. Bizler de 'Siirt'te bir şey yapmamız gerekiyor' dedik ve bir kampanya başlattık. 1 ay boyunca depremzedelere ücretsiz tıraş hizmeti vermeyi istiyoruz. Siirt'e 5 bin kişi yakın depremzede gelmiş durumda bu gün birlik ve beraberlik, dayanışma günüdür. Birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor ki bu zor günleri birlikte atlatalım." İfadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA