• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirt Umut Kervanından kurban bağışı çağrısı
20 Haziran 2023 Salı 08:58

Siirt Umut Kervanı'ndan kurban bağışı çağrısı

İhtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü işlevi gören ve bu alanda yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulundu.
İhtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü işlevi gören ve bu alanda yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulundu.
 
Muhtaç ve kimsesizlere yönelik barınma, ayni ve nakdi alanlarda yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı Siirt Derneği, her yıl olduğu gibi bu sene de binlerce aileye kurban eti ulaştırmayı hedefliyor.
 
"Kurbanınız Umut Olsun" temasıyla 2023 yılı kurban çalışmalarına ilişkin hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Umut Kervanı Siirt Derneği Başkanı Ramazan Tokdemir, Güres Caddesi'nde kurban bağışı almak için stant açtıklarını söyledi.
 
"Güres Caddesi'nde bir hafta boyunca kurban bağışı için stant açtık"
 
 
 
Umut Kervanı Siirt Derneği Başkanı Ramazan Tokdemir
 
Yardım toplama standı ile başta Türkiye, Filistin, Yemen, Afrika ve Afganistan olmak üzere dünyanın birçok yerindeki Müslümanlara kurban eti ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Tokdemir, "Umut Kervanı Siirt Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana hep sahada olduk. Yut içi ve yurt dışında mazlum ve mağdurlar coğrafyalarda çalışmalarımız devam ediyor. Umut Kervanı bir hafta boyunca kurban bağışı için stant açtık ve haklımıza şu şeklîde sesleniyoruz: 'Kurbanla ilgili her hangi bir kafa karışıklığı yaşıyorsanız bir hafta boyunca açtığımız stantla sizlere yardımcı olacağız' bize bağışladığınız kurbanın görüntülerini çekip kısa bir video ile sizlere ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.
 
"Özellikle bu Kurban Bayramı mazlum, yetim ve muhtaçlarımız bizi bekliyorlar"
 
Umut kervanın olarak depremin yaşandığı ilk andan itibaren günü geldiğinde arama kurtarma ekibi olduklarını, ardından hemen sıcak yemek dağıtımına başladıklarını hatırlatan Tokdemir, "Gün geldi Filistin'de bulunan kardeşlerimize ambulans ve ilaç yardımında bulunduk. Yemen'de kardeşlerimize doktor gönderdik, çalışmalarımız halen devam ediyor ve kardeşlerimiz bizi bekliyor. Ramazan ayı boyunca Siirt'te deprem bölgesinden memleketimize gelen kardeşlerimize, yetim ve muhtaç ailelere yönelik iftar çadırı açtık. Bir ayda 12 bin 150 kişiye iftar verildi. Özellikle bu Kurban Bayramı mazlum, yetim ve muhtaçlarımız bizi bekliyorlar, bu vesile ile bize destek çıkmanızı bekliyoruz." çağrısında bulundu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA