• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hırsızlar duvarı delip 30 bin lira değerinde ürün çaldı
15 Kasım 2022 Salı 08:26

Hırsızlar duvarı delip 30 bin lira değerinde ürün çaldı

Batman'da cep telefonu dükkânının duvarını kırarak içeri giren hırsızlar, birçok ürün çaldı. Yaklaşık 30 bin liralık zararının olduğunu belirten iş yeri sahibi Mehmet Emin Güneş, hırsızların bir an önce bulunmasını istedi.
Batman'da cep telefonu dükkânının duvarını kırarak içeri giren hırsızlar, birçok ürün çaldı. Yaklaşık 30 bin liralık zararının olduğunu belirten iş yeri sahibi Mehmet Emin Güneş, hırsızların bir an önce bulunmasını istedi.
 
Batman'da hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Çarşı Mahallesi Mehmet Sincar Caddesi (Bankalar Caddesi) üzerinde bulunan bir cep telefonu dükkânının yan tarafındaki duvarı delerek içeri giren hırsızlar, yaklaşık 30 bin TL'lik tablet, cep telefonu ve ürün çaldı.
 
Olay dün sabah erken saatlerinde meydana geldi. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
 
 
Görüntülerde, Mehmet Emin Güneş'e ait telefon dükkânının duvarını delerek içeri giren hırsızlardan biri, içerde bulunan cep telefonu, tablet ve ürünleri alarak dışarda bekleyen bir diğer hırsıza verdiği görüldü. Yaklaşık 30 bin TL'lik tablet, cep telefonu ve ürün çalan hırsızlar, kayıplara karıştı.
 
Sabah saatlerinde iş yerini açmaya gelen Mehmet Emin Güneş, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Polisleri arayıp şikâyetçi olan Güneş, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.
 
 
 
"Hırsızlar duvarı delerek içeri girmişler"
 
Güneş, "Dün sabah namazına doğru hırsızlar dükkânımıza girmiş. Sabah saat 09.00'da iş yerimize geldiğimizde dükkânımızın dağınık olduğunu gördük. Kamera kayıtlarına baktığımızda 2 kişinin dükkâna girdiğini ve tüm değerli eşyalarımızı çaldığını gördük. Hırsızlar duvarı delerek içeri girmişler." dedi.
 
"Çok mağdurum"
 
Hırsızların kendisini yaklaşık 30 bin lira zarara uğrattığını anlatan Güneş, şöyle devam etti:
 
"Hırsızlar tamir ettiğimiz cep telefonlarını, tabletleri, akıllı kol saatleri, kulaklıkları ve birçok eşyamızı çaldılar. Yaklaşık 25-30 bin lira bir zararımız var. Şu durumda çok mağduruz. Bulunduğumuz mevkide hırsızların barındığı yerler var. Bu durumu yetkili kişilere sözlü olarak defalarca iletmemize rağmen müdahale etmedikleri için en sonunda canımızı acıttılar. Buradaki metruk binalar uyuşturucu bağımlılarının yeridir."
 
 
 
"Kamerada hırsızlar gözüküyor"
 
Hırsızların bulunmasını istediğini belirten Güneş, "Hırsızlık anının kamera kayıtları mevcuttur. Kamerada hırsızın yüzü de gözüküyor. Hırsızlık anının kamera kayıtlarını emniyete teslim ederek gerekli şikâyetimizi de yaptık. Bir an önce bu hırsızların bulunmasını ve eşyalarımızın bize iade edilmesini istiyoruz." diye konuştu.
 
"Esnaf olarak artık uyuyamıyoruz"
 
Hırsızlık olaylarının yaşanmaması için cezaların caydırıcı olması gerektiğini vurgulayan Güneş, şunları söyledi:
 
"Esnaf olarak artık sabaha kadar uyuyamıyoruz. Tüm komşularımız tedirgindir. Hepsi ne zaman sıra bize gelecek diye endişededir. Dükkânımın duvarında açılan delik kolay kolay kırılacak bir duvar değildir. Kırdıkları zaman elbette büyük sesler çıkarılmıştır. Esnaf komşularımız artık önemli eşyalarını dükkânlarında bırakmayıp başka yere götürmek zorunda kalıyorlar."(İLKHA)
Bu haber toplam 221 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • MİDYAT HÜDA PAR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • Midyat'ta Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi
  • MİDYAT’TAKİ MUHTARLAR’DAN AKMERCAN’A ÇIKARMA
  • Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu
  • Ahmet Türk, Hayrettin Demir hakkında suç duyurusu yaptı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA