• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BESO Başkanı Çiftçi: Yerel esnaftan alışveriş yapalım
05 Nisan 2024 Cuma 09:03

BESO Başkanı Çiftçi: Yerel esnaftan alışveriş yapalım

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı açıklamada, halka bayram alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı açıklamada, halka bayram alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.
 
Ramazan Bayramının bereketiyle çarşı ve pazarların da hareketlendiğini ifade eden BESO Başkanı Çiftçi, hem halka hem de esnafa çağrıda bulundu.
 
Halka bayram alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını isteyen Çiftçi, esnaftan ise fiyat konusunda halka yardımcı olmalarını talep etti.
 
Bir Ramazan ayının daha sonuna yaklaştıklarını belirten Çiftçi, "Rabbim yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçları kabul etsin." diye konuştu.
 
"Halka yardımcı olalım"
 
Esnafın asla kaliteden ödün vermemeleri gerektiğini ifade eden Çiftçi, "Esnaf olarak kaliteye önem vermemiz lazım. Fiyatları makul tutalım ki hiç olmazsa alışveriş olsun. Bu minvalde halka yardımcı olalım. Rekabet kaliteyi artırsın, birbirimize zarar vermesin. Esnafımızdan bunu istiyoruz." dedi.
 
"Yerel esnafımızı kalkındıralım"
 
Halktan yerel esnaftan alışveriş yapmalarını isteyen Çiftçi, "Yerel esnafımızı kalkındıralım, onları güçlendirelim. Esnaftan alışveriş yapalım. Yerel esnaf güçlenirse tüm şehir güçlenir. Alışveriş yaparken de israfa kaçmamaya dikkat edelim. Esnaf olarak da kalitesizlikten kaçalım." ifadelerini kullandı.
 
Şimdiden tüm esnafın Ramazan Bayramını tebrik ettiğini belirten Çiftçi, bu bayramın kardeşliğin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu. Aile, akraba ve kimsesiz insanların bayramda unutulmaması gerektiğini dile getiren Çiftçi, esnafa bunun için yoğun bir çaba göstermelerini istedi.
 
Konuşmasının sonunda Gazze'nin de unutulmaması gerektiğini belirten Çiftçi, Filistin halkına maddi ve manevi desteğin verilmesi gerektiğini kaydetti. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA