• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Esnaf bayram alışverişi yoğunluğundan memnun
09 Nisan 2024 Salı 10:31

Esnaf bayram alışverişi yoğunluğundan memnun

Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnun olan esnaf, satışların da iyi olduğunu söyledi.
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnun olan esnaf, satışların da iyi olduğunu söyledi.
 
Ramazan Bayramı'na iki gün kala vatandaşları alışveriş telaşı sararken, Batmanlı esnaf ise elindeki ürünleri piyasaya çıkararak satış yapmaya çalışıyor. Şehir merkezindeki hareketlenme geçilen günlere oranla artarken özellikle kent merkezindeki birçok cadde ve sokakta vatandaşlar yürümekte zorluk yaşadı.
 
Her bütçeye uygun malzemelerin yer aldığı tezgahlar ve alışveriş merkezleri adeta şenlik alanına dönüştü. Kimi vatandaşlar tezgahlardan alışveriş yaparken bazı vatandaşlar ise mağazaları tercih etti. Yaşanan hareketlilik kentteki esnafın yüzünü güldürdü.
 
"Bu yıl esnaf olarak satışlardan memnunuz"
 
Bayram alışverişinin coşkulu geçtiğini belirten esnaf Abdülkadir Altsoy, "Ramazan yoğunluğu başladı ve arefe gününe bir gün kala çok yoğunluk yaşıyoruz. Bu yıl da bayram alışverişi coşkulu geçiyor. İnsanlar alışverişini yapıyor. Fiyatlar biraz yüksek olduğu için biraz şikâyetler oluyor ama sonuçta herkes memnun. Gayet güzel bir bayram havası geçiyor. Çok şükür olarak bu yıl esnaf olarak satışlardan memnunuz. İşler iyi. Herkes memnun. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum." dedi.
 
"İnşallah bayramdan sonra da satışlarımız böyle devam eder"
 
Bayram alışverişinin yaz sezonuna denk gelmesi nedeniyle satışlarının daha da yoğun geçtiğini ifade eden esnaf Suphi Şimşek ise şunları söyledi:
 
"Bayram yoğunluğu başladı ve inşallah bayramdan sonrada satışlarımız böyle devam eder. Tabi sezon başı da olduğu için ve ikisi bir araya gelinde aşırı bir yoğunluk yaşıyoruz. Son bir haftadır işlerimizde yoğunluk var. Satışlardan memnunuz." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA