• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramanlı: Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını müjdeleyebilirim
02 Nisan 2024 Salı 10:47

Ramanlı: Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını müjdeleyebilirim

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, "Gayret ve çabalarımızla, halkımızın bize olan ümitlerini gördük ve oy sayımızı artırdık" dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, "Gayret ve çabalarımızla, halkımızın bize olan ümitlerini gördük ve oy sayımızı artırdık" dedi.
 
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, seçim sonrası Batman Adliyesinde seçim değerlendirmesinde bulundu.
 
Adliyede yapılan oy sayımları ve çalışmalarını yakından takip eden Ramanlı, "Biz seçimden seçime vatandaşımızın arasında olan bir parti asla olmayacağız. 14 Mayıs sonrasında aslında bunu ispat ettik. Ama demekki daha fazla emek göstermemiz gerekiyor. 2018 yılında HÜDA PAR’ımız Batman Merkezde yüzde 5 civarında bir oy almıştı. Bugün elde ettiğimiz sonuçlara göre ise oyumuzu üçe katlamışız. Yani oranımız yüzde 15’leri aşmış." dedi.
 
"Batman’ın ikinci partisiyiz"
 
Açıklamasının devamında Ramanlı, “Şu anda seçim bu şekilde biterse biz Batman’da ikinci parti konumuna gelmiş bulunuyoruz. Ve bu öyle kolay kazanılabilecek bir başarı değil. Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını ben müjdeleyebilirim.” ifadelerini kullandı.
 
"Rakiplerimiz mevzi kaybederken bizler yükseliyoruz"
 
Batman merkezde geçen seçimlere oranlar yüksek bir oy artışı yaptıklarını belirten Ramanlı, "Rakiplerimiz oy kaybederken, rakiplerimiz seçmen kaybederken, rakiplerimiz mevzi kaybederken bizler yükseliyoruz. Bu, aslında bütün Türkiye’de gözle görülebilir bir başarıdır. Ben inanıyorum çok uzak olmayan bir gelecekte insanlarımız HÜDA PAR’ımızı tanıdıkça, bizim söylemlerimizin pratiğe dönüştüğünü de bihakkın gördükçe bize olan teveccühleri artacak. Söylemlerimizle pratiklerimizin gören insanlarımızın bize nasıl da nasılda imkân verdiğini, nasılda ümit bağladığını görebildik." diye konuştu.  (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA