• Mardin29 °C
  • Diyarbakır30 °C
  • Batman26 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eruh Belediye Başkanı Çiftçi: Eruh halkının sorunlarını tek tek çözüyoruz
05 Haziran 2022 Pazar 10:50

Eruh Belediye Başkanı Çiftçi: Eruh halkının sorunlarını tek tek çözüyoruz

Eruh ilçesinde yapılan yol çalışmaları, yeni mezarlık, düğün salonu ve çevre temizliği gibi çalışmalara hız veren Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh halkını memnun etmek için belediye olarak sorunları teker teker çözüme kavuşturduklarını söyle
Başkan Cevher Çiftçi, Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Ekrem Olğaç'ın destekleriyle ilçesine kazandırılan genişliği 8 bin 626 m2 yeni ilçe mezarlığı için 102 m uzunluğunda perde beton ve yol genişletme çalışmalarına başlandığını belirtti.
 
Eruh halkına hizmet yolunda durmak bilmeden çalışmaya devam ettiğini belirten Çiftçi, “Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Fatih Mahallesi Şırnak Caddesi 121. sokakta parke taşı yapım çalışmalarına başlamıştır. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve temiz bir ortama kavuşması için Eruh İ.H.A.L ve Eruh İ.H.O. Okulları etrafında biriken ve sel tehlikesini engellenmesi amacıyla okul geçiş yoluna beton borularla döşemesi ve otların yeşermesi ile tıkanmış olan dere yatağı temizlemesi yapılmıştır.  Halkımızın ferah, temiz bir ortama kavuşması için Dih Mahallesi YİBO Caddesi açık kanalda giden atık suların çevreye verdiği kötü kokular ve çevre kirliliğinden arındırılması atık suların kapalı daha temiz yollarla deşarj edilmesi için alt yapı ve kanalizasyon hattı döşemesi başlanmıştır." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA