Karakter boyutu :






09 Mart 2022 Çarşamba 10:50
Birçok suç kaydı olan şahıslara ait 12 yasaklı Pitpull köpeğine el konuldu
Batman genelinde 4 ayrı adreste yapılan uygulamada, çok sayıda suç kaydı olan şahıslar tarafından beslenen 12 yasaklı ırk Pitbull cinsi köpek muhafaza altına alınırken, köpek sahiplerine ise toplamda 197 bin TL para cezası kesildi.
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman il genelinde önceden belirlenen 4 ayrı adreste yapılan uygulamada, çok sayıda suç kaydı olan şahıslar tarafından beslenen 12 yasaklı ırk Pitbull cinsi köpeğin muhafaza altına alınarak, Batman Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine teslim edildiği bildirildi.
Açıklamada, köpek sahiplerine köpek sayısınca 14 bin 982 TL olmak üzere toplamda 197 bin 784 TL idari para cezası uygulandığı kaydedildi.(İLKHA)
Bu haber toplam 379 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA