• Mardin26 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman16 °C
  • Şırnak20 °C
  • İstanbul20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADSM Başhekimi Ekinci diş merkezinin çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu
03 Şubat 2021 Çarşamba 11:25

ADSM Başhekimi Ekinci diş merkezinin çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Masum Ekinci, diş merkezinin sağlık hizmetleri hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.
Salgın ortamında diş hizmetlerinden yeterli faydalanamadıklarını, salgın öncesi sisteme dönülmesi gerektiğini belirten halkın talepleri sonrası açıklamada bulunan Ekinci, virüsün getirdiği ciddi sıkıntılara rağmen günlük ortalama bin 200 hatayı tedavi ettiklerini söyledi.
 
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hizmetleriyle ilgili bilgilendirmede bulunan Ekinci, “Salgın sürecinin getirdiği önlemlere dikkat ederek birçok hizmetimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda kanal tedavisi, hareketli bölümlü ve tam protezler, dolgu, detertraj ve küretaj (diştaşı temizliği), diş çekimi gibi birçok tedaviyi sürdürüyoruz. 20 yaş diş ameliyatı ve kist ameliyatı verdiğimiz hizmetler arasındadır. Temennimiz salgın sürecini bir an önce atlatarak daha yaygın hizmet verebilmektir.” dedi.
 
Tedavi edilen hasta sayısıyla ilgili de bilgilendirmede bulunan Ekinci, “Şu an ortalama günde bin 200 civarı hastaya hizmet veriliyor. Sayının daha da artması için çalışmalarımız sürecektir.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)
Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA