• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Umut Kervanının kadın gönüllüleri, yardıma muhtaç ailelere ulaşıyor
17 Ocak 2024 Çarşamba 09:42

Umut Kervanı'nın kadın gönüllüleri, yardıma muhtaç ailelere ulaşıyor

Umut Kervanı Siirt'in kadın gönüllüleri, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.
Umut Kervanı Siirt'in kadın gönüllüleri, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.
 
Umut Kervanı Siirt kadın gönüllüleri olarak, yardıma muhtaç olan ve yardım etmeyi sevenler için bir köprü vazifesi gördüklerini belirten Esma Tokdemir, hayırseverlerin destekleriyle bugün 50 çocuğa ayakkabı ve giyim yardımı gerçekleştirdiklerini, gün sonuna kadar ise 250-300 aile ve çocuğa ulaşacaklarını kaydetti.
 
Tokdemir, önceden aldıkları ayakkabı yardımlarıyla ve Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin topladığı kışlık elbiselerle, ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları derneğe davet ederek kışlık elbiseleri almalarını sağladıklarını belirtti.
 
İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine duyarlılıkları için teşekkür eden Tokdemir, bu yardımların küçük yüreklerde sevinç ve büyük umut yarattığını ifade etti.
 
"İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine duyarlılıkları için teşekkür ediyorum"
 
Umut Kervanı Siirt olarak aktif çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Tokdemir, "Önceden aldığımız ayakkabı yardımları ve Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin topladığı kışlık elbiselerle, yardıma muhtaç aileleri ve çocukları derneğimize davet ederek ihtiyaçları olan kışlık elbiseleri almalarını sağladık. Bu vesileyle, aracılığınızla İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Onların bizlere ilettikleri yardımlar, küçük yüreklerde güzel bir sevinç ve büyük bir umut yarattı." İfadelerini kullandı.
 
"Yardımlarınızı canı gönülden bizlere ulaştırın ki umutları hep birlikte büyütelim"
 
Hayırseverlerin gönüllerinden kopan yardımları, gönül rahatlığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Tokdemir, "Siirt halkı, yardımlarınızı canı gönülden bizlere ulaştırın ki umutları hep birlikte büyütelim!" çağrısında bulundu
 
Yardıma muhtaç olan ve yardım etmeyi sevenler için bir köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Tokdemir, "Hayırseverlerin ulaştırdıkları yardımları köprü vazifesiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmış bulunuyoruz. Bugün itibariyle, 50 çocuğa ayakkabı ve giyim yardımında bulunduk; gün sonuna kadar ise 250-300 aile ve çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Siirt Umut Kervanı Kadın Gönüllüleri olarak şunu vurgulamak istiyorum: Hayırseverlerin gönderdiği yardımları canı gönülden, güvenilir bir kurum olarak bizlere ulaştırabilecekleri konusunda eminiz. Özellikle bugünkü faaliyetimizle bu güveni pekiştiriyoruz. Gelen yardımları kesinlikle yardıma muhtaç ailelere ulaştırırken sevgi dolu sözler ve gönülleri okşayacak davranışlar sergiliyoruz. Adeta hayırseverlerin gönüllerinden kopan güzellikleri, yardıma muhtaçlara ulaştırıyoruz. Siirt halkından temennimiz, yardımlarını canı gönülden ve gönül rahatlığıyla bizlere ulaştırmalarıdır." şeklinde hayırseverlere çağrıda bulundu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA