• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Umut Kervanı Regaib Kandili vesilesiyle onlarca ailenin yüzünü güldürdü
12 Ocak 2024 Cuma 09:11

Umut Kervanı Regaib Kandili vesilesiyle onlarca ailenin yüzünü güldürdü

Batman'da yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Batman Derneği, Regaib Kandili vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtarak yüzlerini güldürdü.
Batman'da yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Batman Derneği, Regaib Kandili vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtarak yüzlerini güldürdü.
 
İhtiyaç sahibi aileler ile hayırseverler arasında köprü olmaya devam eden Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi ailelere "Üç Aylar" ve Regaib Kandili vesilesiyle gıda paketi yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.
 
Tüm İslam ümmetinin Regaib Kandil’ini tebrik ettiklerini belirten Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, hayır sahiplerinin sunmuş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.
 
"Hayırseverlerimizden Allah razı olsun"
 
Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur
 
Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak her ay muhtaç ailelerimize yardım çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de mübarek üç ayalara girmemiz hasebiyle muhtaç ailelere temel gıda maddelerinden oluşan paketimizi ulaştırdık. Paketimizin içerisinde yağ, pirinç, şeker, çay, bulgur, nohut ve fasulye gibi temel gıda maddeleri bulunmaktadır ve elhamdülillah muhtaç ailelere ulaştırıp teslim ettik. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun." şeklinde konuştu.
 
"Mübarek üç aylarda muhtaçları unutmayalım"
 
Mübarek üç aylar münasebetiyle hayırseverlere seslen Teymur, yardımların devam etmesi çağrısında bulunarak şunları söyledi:
 
"Gıda paketlerini teslim alan muhtaç aileler çok mutlu oldular ve hayırseverlere çokça dua ettiler. Hayırseverlerimizin de bu konuda yardımları, ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze de olsa mutlu etmektedir. Başta bütün halkımızın ve İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyorum. Bu minvalde hayırseverlerimizin de bu mübarek aylarda muhtaçları unutmamalarını ve yardımlarda bulunmalarını kendilerinden rica ediyoruz. Yardımda bulunacak olan hayırseverlerden Allah şimdiden razı olsun." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA