• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CBS All Access, 4 Mart’ta Yerini Paramount+’a Bırakacak
21 Ocak 2021 Perşembe 09:28

CBS All Access, 4 Mart’ta Yerini Paramount+’a Bırakacak

ViacomCBS’in dijital yayın platformu CBS All Access, 4 Mart’ta yerini Paramount+’a bırakacak. Bu yenilenmiş versiyonda CBS All Access’in mevcut içeriklerinin yanı sıra, ViacomCBS çatısı altındaki kanalların içerikleri ve Paramount filmleri de yer alacak.
ViacomCBS’in dijital yayın platformu CBS All Access, 4 Mart’ta yerini Paramount+’a bırakacak. Bu yenilenmiş versiyonda CBS All Access’in mevcut içeriklerinin yanı sıra, ViacomCBS çatısı altındaki kanalların içerikleri ve Paramount filmleri de yer alacak.
 
Hem Hollywood’un köklü stüdyolarından Paramount Pictures‘ı hem de CBS ve Showtime gibi iki önemli televizyon kanalını bünyesinde barındıran ViacomCBS, dijital yayın platformları pazarında daha iddialı hâle gelebilmek için önemli adımlar atıyor.
 
CBS Corporation ve Viacom’un 2019 yılında birleşmesiyle oluşan ViacomCBS, yayın hayatına 2014 yılında başlayan ve aradan geçen sürede ABD’de yaklaşık 8 milyon kullanıcıya ulaşan dijital yayın platformu CBS All Access‘i yenileme kararını geçtiğimiz yıl açıklamıştı. 2021’de ismi Paramount+ olarak değişecek olan CBS All Access’in bundan sonra çok daha fazla orijinal içeriğe ev sahipliği yapacağı, böylece şirketin geleceği için daha önemli bir yerde konumlandırılacağı belirtilmişti.
 
CBS All Access’ten Paramount+’a geçişin ne zaman gerçekleşeceği dün belli oldu. Paramount+’ın 4 Mart’ta ABD ve Güney Amerika’da yayına başlayacağı duyuruldu.
 
Önümüzdeki dönemde dijital yayın alanında ViacomCBS’in asıl odaklanacağı platformun Paramount+ olacağı tahmin ediliyor. Ancak en azından şu an için şirketin bünyesinde yer alan bir diğer dijital yayın platformu olan Showtime’ın (aynı adlı kablolu kanalın 2015 yılında açılan dijital platformu) kapatılması düşünülmüyor. Toplamda 16 milyondan fazla aboneye sahip olan bu iki dijital platform, yan yana yayın yapmaya devam edecek.
 
Paramount+, ViacomCBS’in kütüphanesinde yer alan çok sayıda film, dizi ve belgeselin yanı sıra başta spor yayınları olmak üzere çeşitli canlı yayınları da kullanıcılarına sunacak. Ayrıca CBS, Showtime, Nickelodeon, MTV, BET ve Comedy Central gibi ViacomCBS kanallarının içerikleri de platforma eklenecek.
 
Öte yandan yeniden yapılanma ile birlikte platformun ABD dışına açılması için de ilk adımlar atılacak. Platform bu yıl Avustralya’nın yanı sıra bazı Latin Amerika ve İskandinavya ülkelerinde de kullanıma sunulacak. Bununla birlikte, platformun Kanada ve Avustralya’da farklı isimler altında yayın yapan 10 All Access gibi varyasyonları da Paramount+ adını alacak.
 
Paramount+, CBS All Access’ten Çok Daha Fazla İçeriğe Ev Sahipliği Yapacak
 
Star Trek: Discovery, The Good Fight, The Twilight Zone, Star Trek: Picard, The Stand gibi orijinal yapımlara ev sahipliği yapan CBS All Access, Paramount+ adıyla yenilendikten sonra orijinal içerik sayısını da kayda değer ölçüde artıracak.
 
CBS All Access’in yenileneceği açıklandı, bazı dikkat çekici projeler de duyurulmuştu. Bu yeni projelerin başında, The Godfather filmlerinin yapım aşamasına odaklanan The Offer dizisi geliyordu. 10 bölümden oluşacak kurmaca dizi; Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo ile birlikte The Godfather filmlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir rol üstlenen Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy‘nin prodüksiyon sürecindeki deneyimlerinden yola çıkılarak hazırlanıyor. Dizide Ruddy’ye Armie Hammer‘ın hayat vereceği açıklanmıştı, ancak oyuncunun özel hayatı hakkında son günlerde çıkan haberler bu işbirliği hakkında şüphe doğuruyor.
 
Paramount+ için hazırlanan bir diğer heyecan verici proje de Taylor Sheridan imzası taşıyan Lioness. Hell or High Water, Sicario, Wind River gibi filmlerle adından övgüyle söz ettirdikten sonra Yellowstone ile televizyon dünyasında da başarılı bir iş ortaya koyan Sheridan’ın yaratıcısı olduğu Lioness, gerçek bir CIA programından esinleniyor. Dizi, bir terör örgütünü içeriden çökertmek için örgütün liderinin kızıyla arkadaşlık kurması istenen genç bir askere odaklanıyor.
 
Kaynaklar: Variety
Bu haber toplam 791 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • MİDYAT HÜDA PAR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • Midyat'ta Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi
  • MİDYAT’TAKİ MUHTARLAR’DAN AKMERCAN’A ÇIKARMA
  • Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu
  • Ahmet Türk, Hayrettin Demir hakkında suç duyurusu yaptı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA