• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Donnie Yenli Aksiyon ‘Raging Fire’ın Vizyon Tarihi Belli Oldu
01 Ağustos 2021 Pazar 10:31

Donnie Yen'li Aksiyon ‘Raging Fire’ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

Aksiyon yıldızı Donnie Yen'den yeni macera
Dağıtımcı Well Go USA Entertainment'ın cuma günü yaptığı açıklamada, Donnie Yen'in başrolde olduğu aksiyon gerilim filmi “Raging Fire”, 13 Ağustos'ta Kuzey Amerika sinemalarında vizyona girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor ama yaz tarihlerinin planlanması olası duruyor. Film, geçen yaz vefat eden ikonik Hong Konglu yönetmen Benny Chan'in son projesiydi.
 
Chan, "The White Storm" gibi aksiyon filmleriyle ve Jackie Chan'in "New Police Story" gibi filmleriyle üne kavuştu. “Raging Fire”, New York Asya Film Festivali'nin (NYAFF) Merkezi film seçkisi olarak 9 Ağustos'ta, daha geniş sinema gösteriminden önce gösterilecek. Bu yılın ilerleyen zamanlarında, fiziksel ve dijital yayından önce dövüş sanatları akış kanalı Hi-YAH!'a inecek. 
“Raging Fire”ın yapımcılığını Emperor Film Production, Tencent Pictures ve Super Bullet Pictures üstleniyor. Teksas merkezli Well Go, filmin haklarını satın aldı. Yen, birçok projesinin arasında, daha yakın tarihte Disney'in canlı aksiyon filmi “Mulan”, Star Wars filmi "Rogue One" ve “Ip Man” serisindeki rolleriyle tanınıyor. Burada, bir dizi tehlikeli davayla uğraşan saygın ama sert polis Shan olarak oynayacak. Eski bir polis olan ve daha önce himayesi altındaki Ngo (Nicholas Tse) liderliğindeki gizemli bir suçlu grubu, bir sting operasyonuna saldırdığında, geçmişi beklenmedik bir şekilde peşine takılacak. Ngo, korkunç bir hata nedeniyle üç yıl önce hapse girdi ve kendisine bir zamanlar akıl hocalığı yapan adam da dahil olmak üzere, kendisine yanlış yapan herkesten intikam alma arzusuyla ortaya çıkıyor.
 
Yen, Nicholas Tse ("New Police Story"), Patrick Tan ("Ip Man 3"), Jeana Ho ("The Grandmaster") ve Ray Liu'nun ("Flash Point") yer aldığı bir oyuncu kadrosuna liderlik edecek. Film, aksiyon yönetmenleri Huen Chiu Ku (“Kill Bill: Vol. 1”, “Crouching Tiger, Hidden Dragon), Kenji Tanigaki (“Enter the Fat Dragon”) ve Chirs Collins (“Ip Man 4”)'la birlikte aksiyon koreografı Kang Yu (“Chasing the Dragon”)'nun çalışmalarını da içeriyor. 
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA