• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Margot Robbie, Wes Andersonın Yeni Filminde!
11 Ağustos 2021 Çarşamba 09:52

Margot Robbie, Wes Anderson'ın Yeni Filminde!

Margot Robbie, yeni filminde Wes Anderson ile çalışacak.
Margot Robbie, The Suicide Squad gibi bir popcorn filmin ardından Wes Anderson'a kucak açıyor. Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch henüz vizyona girmedi, ancak yönetmen hemen yeni projesi için hazırlıklara başladı. Yeni filminin oyuncu kadrosuna Margot Robbie katıldı.
 
Margot Robbie, James Gunn, Quentin Tarantino, David O. Russell ve Damien Chazelle gibi önemli yönetmenlerle birlikte çalışmasının ardından Wes Anderson'ın iş teklifini kabul etti. Harley Quinn ile akıllarımıza kazınan Avustralyalı oyuncu Robbie, Wes Anderson'ın yeni filminde Adrien Brody, Bill Murray, Tilda Swinton ve Tom Hanks gibi yıldız isimlerle birlikte rol alacak. Henüz adı açıklanmayan filmin çekimleri İspanya'da yapılacak. Robbie'nin Brad Pitt ile birlikte başrolünde yer aldığı Babylon filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncu, Wes Anderson'ın setine gidecek. Prodüksiyon, Ağustos ayı içerisinde başlıyor.
 
Wes Anderson'ın bir diğer yeni filmi The French Dispatch, coronavirüs mücadelesinin ortasında uzun süredir vizyona girmeye çalışıyor. Son olarak Cannes'da gösterimini yapan The French Dispatch'te Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, Nomadland ile bir kez daha Oscar'a layık görülen Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” The Batman'in Jim Gordon'ı Jeffrey Wright, Dune'da başrol olarak karşımıza çıkması beklenen Timothée Chalamet, genç yeteneklerden Saoirse Ronan, komedi dizisi “Barry” ile Emmy kazanan Henry Winkler, Owen Wilson, Adrien Brody, Willem Dafoe, Christoph Waltz, “The End of the F***ing World” dizisiyle yıldızı parlayan Alex Lawther, Rupert Friend, Lois Smith, Bob Balaban, Steve Park ve Denis Ménochet yer alıyor.
 
Margot Robbie'li yeni Wes Anderson filminin ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor. Ama The French Dispatch ülkemizde 3 Aralık 2021'de sinemalarda olacak.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA