• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doom Patrolun 3. Sezonundan Yeni Fragman!
10 Ağustos 2021 Salı 09:32

Doom Patrol'un 3. Sezonundan Yeni Fragman!

Doom Patrol, 3. sezonuyla karşımıza çıkacak.
Jeremy Carver'ın yaratıcısı olduğu Doom Patrol, 3. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Doom Patrol 3. sezondan yeni bir fragman paylaşıldı ve heyecana neden oldu. Bu sezon garip kahramanlarımız arasında Brain ve Monsieur Mallah'ı live-action olarak izleme şansı yakalayacağız.
 
Arnold Drake, Bob Haney ve Bruno Pemiani'nin yaratıcısı olduğu aynı isimli çizgi romanlardan uyarlanarak ekranlara aktarılan Doom Patrol, 3. sezonu için geri sayımı başlattı. Warner Bros ve Berlanti Productions ortaklığında hayata geçirilen dizinin ikinci sezonu yeni kahramanlardan Dorothy'yi tanıtmıştı. Dorothy'nin garip yeteneği, hayali arkadaşlarını gerçeğe dönüştürmekti. Sezon, büyük bir çekişmeyle sona ermişti.
 
İlk sezonundan itibaren Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır.
 
Doom Patrol 3. sezonun ilk üç bölümü 23 Eylül tarihinde HBO Max üzerinden izleyici karşısında olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero, Joivan Wade, Abigail Shapiro gibi isimler yer alıyor.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA