• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bisikleti çalınan çocuk bisikletinin bulunup kendisine verilmesini istiyor
15 Ağustos 2023 Salı 08:24

Bisikleti çalınan çocuk bisikletinin bulunup kendisine verilmesini istiyor

Hırsızlık olaylarının her geçen gün arttığı Batman'da iş yerinin önündeki bisikleti çalınan çocuk bisikletinin bulunup kendisine verilmesini istedi.
Hırsızlık olaylarının her geçen gün arttığı Batman'da iş yerinin önündeki bisikleti çalınan çocuk bisikletinin bulunup kendisine verilmesini istedi.
 
Hırsızlık olayı 12 Ağustos Cumartesi saat 18,00 sıralarında Batman merkez Meydan Mahallesi Seyran Caddesi'nde bulun iş yerinin önünde kameralara yansıdı.
 
Kimliği belirsin bir kişi iş yerinin önünde bulunan bisiklete rahat bir şekilde yanaşarak bisiklete binerek çaldı. Hırsızlık anları ise iş yerinin kamera kayıtlarına anbean yansıdı. Daha öncede iş yerinde hırsızlık yaşandığını belirten esnaf Nurullak Ak, şikâyetçi olmalarına rağmen emniyetten sonuç alamadığını belirtti.
 
"Hırsızlar neye dayanarak güpegündüz hırsızlık yapıyorlar?"
 
Nurullah Ak
 
Artan hırsızlık olaylarına dikkat çeken Nurullah Ak, hırsızların gündüz vakti kamaralara aldırış edemeyecek derecede birilerinden cesaret aldıklarına dikkat çekerek Batman Emniyet Müdürlüğüne çağrıda bulundu.
 
Ak "Okullar tatil olduğu için yeğenim bisikletiyle iş yerimizde yanımıza gelip bize yardım edip yine bisikletiyle ve gidiyordu. Ben diğer şubedeyken iş yerinin önünde olan yeğenimin bisikleti çalındı. Kamera kayıtlarına baktığımızda 28-30 yaşlarında bir adamın bisikleti alıp götürdüğü görülüyor. Daha önce de iş yerimin önünden iki tane televizyonum çalınmıştı. Emniyete gidip şikâyete bulunmuştum ama bana hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Bu hırsızlar neye dayanarak güpegündüz hırsızlık yapıyorlar? Gün içerisinde kameralara bakarak ve hiç kimseden korkmadan bisikleti alıp çalıyor. Emniyet niye bu hırsızların üstünde durmuyor? Hırsızlara bir çare bulunmasını istiyoruz. Batman Emniyet Müdürlüğüne de çağrımız, hırsızın yakalanmasını ve yeğenimin çalınan bisikletinin iade edilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
"Bisikletimin bulunup bana verilmesini istiyorum"
 
Bilal Ak
 
Bisikleti çalınan Bilal Ak ise bir daha bisiklet alamayacağını belirterek bisikletinin en kısa sürede bulunup kendisine verilmesini isteyerek şunları söyledi:
 
 "12 Ağustos Cumartesi günü akşama doğru saat 18.00 civarlarında dükkânın önünden bisikletim çalındı. Ben de dükkânın içerisine girip çıktık baktım bisikletim yok. Bisikletimin fiyatı 5 bin 500 lira olduğu için annem bana bir daha bisiklet alamayacağını söyledi. Yetkililerden hırsızın yakalanmasını ve bisikletimin bulunup bana verilmesini istiyorum." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA