• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİDYATTA ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COŞKUYLA KUTLADI
24 Nisan 2024 Çarşamba 08:41

MİDYAT'TA ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COŞKUYLA KUTLADI

Mardin’in Midyat İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, şehir stadyumunda düzenlenen program ile coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bugün Midyat’ta gün boyu gerçekleştirilecek programlar, çocukların renkli gösterileriyle şenlik havasında geçti.

Midyat Kaymakamlığı ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde Kocatepe İlk ve Ortaokulu’nun idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından kutlama programı düzenlendi.

İlçedeki tüm öğrenci ve ailelerin katıldığı kutlama programına, Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Yusuf Taşkıran, Belediye Başkanı Veysi Şahin, İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kalender Savaş Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Demir, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, MHP İlçe Başkanı Kadir Akyol, kamu kurum müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Yusuf Taşkıran, Belediye Başkanı Veysi Şahin, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Ardından sahne alan özel bireyler ve her yaştan öğrenciler, yöresel kıyafetleri ve danslarıyla renkli gösterilere imza attılar. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından protokol üyeleri ve veliler ve öğrenciler birlikte halay çektiler.

2-010.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA