• Mardin28 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman26 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kızıltepede Belediye Eşbaşkanı ve Meclis üyeleri sokakları temizledi
03 Mayıs 2024 Cuma 12:28

Kızıltepe'de Belediye Eşbaşkanı ve Meclis üyeleri sokakları temizledi

Kızıltepe Belediyesi, şehrin genelinde temizlik seferberliği başlatırken, Belediye Eşbaşkanı Hamdiye Bilek Turgay ve Meclis üyeleri birlikte çöp topladı.

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkan Hamdiye Bilek Turgay ve Meclis üyelerinin de katılımıyla ilçe genelinde geniş çaplı temizlik kampanyası başlattı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İŞKUR personeli geri çekilen Kızıltepe Belediyesinde sadece 14 temizlik personeli kaldı. İlçenin genelinde temizlik faaliyetleri personelin yetersiz kalması üzerine Eşbaşkan Hamdiye Bilek Turgay ve Meclis üyeleri kolları sıvayarak, önlüklerini giydi. Süpürgeleri eline alan Turgay ve Meclis üyeleri, belediyenin temizlik birimine destek vererek, sokakları süpürdü.

Belediyenin temizlik çalışmalarını yapan İŞKUR personelinin kaymakamlık tarafından çekildiğini ifade eden Turgay, bu nedenle halkla beraber kampanya başlattıklarını söyledi. Diğer birimlerden personel istediklerini ve kampanya kapsamında halkın da temizlik konusunda duyarlı olmasını istediklerini söyleyen Turgay, "Biz istiyoruz ki, halkımız belediyemizin bu durumundan haberdar olsun" dedi. Kendilerinin hiçbir şekilde halkı yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Turgay, "Gerekirse şahsım, meclis üyelerimiz, partimiz ve halkımız sokak sokak kapı kapı temizlik yapacağız. Bir çare bulana kadar temizliği biz yapacağız. Halkımıza da çağrımız; bu şehir bizim evimiz, bu şehir bizim bahçemiz. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse hiçbir şeye ihtiyacımız kalmaz" diye konuştu.

2-015.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA