• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zach Braff, HBO Max Bilim Kurgusu ‘Moonshot’ın Kadrosunda!
16 Temmuz 2021 Cuma 09:47

Zach Braff, HBO Max Bilim Kurgusu ‘Moonshot’ın Kadrosunda!

Film, aynı zamanda bir romantik komedi olacak
Ünlü oyuncu/yönetmen Zach Braff, Ted Lasso'daki çalışmasıyla bir komedi dizisini yöneterek Emmy adaylığı kazandı ve şimdi, yeniden kamera karşısına geçiyor. Scrubs'ta rol alarak adını duyuran ve daha sonra Garden State'i yönetmesiyle Indie Spirit Ödülü kazanan başarılı isim, New Line'ın HBO Max için çekeceği romantik bilim-kurgu filmi Moonshot'ın kadrosuna katıldı.
 
Cole Sprouse, Lana Condor, Mason Gooding, Emily Rudd ve Lukas Gage, kamera arkasında Chris Winterbauer'in olduğu filmin oyuncu kadrosu için daha önce açıklanan isimler. Berlanti/Schechter Films adına ödüllü yapımcı Greg Berlanti ve Sarah Schechter, Entertainment 360'tan Jill McElroy ve Jenna Sarkin'le birlikte yapımcılık yapıyor.
 
Max Taxe tarafından yazılan bir senaryoyla başlatılan hikaye, Mars'ın insanlığın sunabileceği en iyi şekliyle dünyalaştırıldığı ve kolonize edildiği bir gelecekte geçiyor. Birbirinden çok farklı iki üniversite öğrencisi, güçlerini birleştirerek diğerleriyle görüşmek için kızıl gezegene giden bir uzay mekiğine gizlice biniyorlar. Braff, girişimci ve vizyoner olarak tanımlanan bir adam olan, Mars'ı kolonileştirme çabasının arkasındaki beyni oynuyor.
 
Berlanti/Schechter Films'ten Mike McGrath, Dana Fox'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Moonshot, 20 yılı aşkın bir süre sonra Braff ve Berlanti'nin yeniden bir araya gelmesi anlamına geliyor. Berlanti, ilk yönetmenlik denemesini 2000'lerde Braff'ın da yer aldığı The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy ile yaptı ve senaryoyu kaleme aldı. Hem kamera arkası, hem de kamera üzerinde çalışan Braff, kısa süre önce Disney+'ta yer alacak Cheaper by the Dozen filmini tamamladı ve daha sonra George Gallo'nun The Comeback Trail'inde Robert DeNiro'nun karşısında görülecek. 
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 890 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA