• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
M. Night Shyamalanın Oldu Hafta Sonu Gişesini Lider Bitirmeye Hazırlanıyor
26 Temmuz 2021 Pazartesi 09:58

M. Night Shyamalan'ın "Old"u Hafta Sonu Gişesini Lider Bitirmeye Hazırlanıyor

Shyamalan'ın yeni filmi ABD gişesinde liderliğe oynuyor
Yönetmen M. Night Shyamalan'ın en yeni gerilim filmi “Old”, bu hafta sonu ABD gişe listelerinde tahmini 15 milyon dolar hasılatla zirveye çıkmaya hazırlanıyor. Alex Wolff ve Thomasin McKenzie'nin başrollerini paylaştığı Universal filmi, cuma günü 3.355 sinemadan 6.8 milyon dolar gelir elde etti. Hafta sonu boyunca, bazı endüstri uzmanlarının daha da fazlasını öngörmesiyle birlikte, yaklaşık 9 milyon dolar daha eklemesi bekleniyor ve bu da 1 numarayı ele geçirmek için yeterli olacak.
 
Tahminler doğru çıkarsa, “Old”, Shyamalan'ın açılış haftasonunda 15 milyon dolardan fazla hasılat elde eden 14. filmi ve en üst sıralarda yer alan yedinci filmi olacak. “Old”, bir kumsalda tropik bir tatile çıkan ve hızla yaşlanmalarına ve hayatlarını bir güne indirgemelerine neden olan bir felaket yaşayan aileyi konu alıyor. Filmin 15 milyon dolarlık tahmini hasılatı, açılış haftalarında sırasıyla 80 milyon dolar ve 30 milyon dolar getiren “Black Widow” ve “Space Jam: A New Legacy” gibi diğer son çıkışlara kıyasla gişede hafif bir düşüşü işaret ediyor. Covid-19'un varyantları daha fazla endişe kaynağı oluyor ve bazı maske zorunlulukları geri yükleniyor. Bu sebeple, bazı sinemaseverler hafta sonu beyaz perdeyi es geçmeyi tercih edebilir.
 
“Old”un hemen arkasından gelen “Snake Eyes”, bir “G.I. Joe" hikayesi ve başrolde Henry Golding yer alıyor. Paramount filmi, bu hafta sonu gişede 14,2 milyon dolar hasılat getirmeye hazırlanıyor ve bu, hafta başında tahmin edilen 15 ila 16 milyon dolardan biraz daha düşük. “Snake Eyes” da cuma günü gösterime girdi ve 3.521 sinemadan 5.47 milyon dolar hasılat elde etti.
 
Daha önceki lider filmlerden Black Widow'un 11 ila 12 milyon dolar daha kazanacağı tahmin ediliyor ve bu da kazancını kabaca 155 milyon dolara getiriyor. Öte yandan, geçen hafta sonu gişe listelerde bir numara olan “Space Jam 2”, 4.002 sinemadan 2,97 milyon dolar kazandığı cuma günü bilet satışlarında önemli bir düşüş görerek 4 numaraya geriledi. Basketbol hareketi bu hafta sonu 8,78 milyon dolar daha hasılat elde edebilir ve bu da toplam kazancını 50,58 milyon dolar yapacak. "F9", cuma günü 1.33 milyon dolar ve beklenen üç günlük brüt 4.46 milyon dolar ile ilk beşi tamamlıyor. Bu, yarış filmini 163 milyon dolara çıkaracak ve onu şu anda yerel listelerde en çok kazanan film yapacak.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Gazze’de Gönüllü Doktorluk Yapan Taner Kamacı Üniversite Öğrencilerine Gazze İzlenimlerini Anlattı
  • Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da
  • KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN TURİZMCİ ESNAFA ZİYARET
  • MİDYAT MÜFTÜSÜ BULUNMAZ’A PLAKET
  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA