• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Annie Ilonzeh, NBC Draması ‘Getaway’de Rol Alacak
20 Haziran 2021 Pazar 11:34

Annie Ilonzeh, NBC Draması ‘Getaway’de Rol Alacak

NBC, yeni dramasının başrolünü buldu
Annie Ilonzeh, Blacklist ikilisi John Davis ve John Fox'tan gelen, Universal Studios Group'un bir bölümü olan Universal TV yapımı NBC draması Getaway'in başrolünde yer alacak. Senaristliği ve yürütücü yapımcılığı JJ Bailey (Echo) ve Moira Kirland (Madam Sekreter) tarafından yapılan Getaway, bir grup tehlikeli suçlunun adayı rehin almasıyla hızla kaosa dönüşen izole bir lüks tatil köyündeki bir düğüne odaklanıyor.
 
Korkusuz bir ordu veterineri (Ilonzeh) tarafından yönetilen küçük bir misafir grup, hayatta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapacak. Ilonzeh'in canlandırdığı Tessa Carrillo, ebeveynleri öldükten sonra küçük kız kardeşi Grace'e bakmak için 18 yaşında kariyer hayallerini askıya alan, fiziksel olarak da sert mizaca sahip olan bir ordu veterineridir. Kardeşler, artık farklı yollarda olsalar da, Grace düğünün yapacağı için çok mutlu. Tessa, rahatlayıp kız kardeşiyle yeniden bağlantı kurabilmek umuduyla düğününe katılıyor.
 
Davis ve Fox, Davis Entertainment aracılığıyla yapımcılık görevini üstleniyor. Universal TV stüdyo olarak hizmet veriyor. Ilonzeh, en son NBC'nin hit dizisi Chicago Fire'da iki sezon boyunca sağlık görevlisi Emily Foster'ı canlandırdı. Yakın zamanda Mel Gibson ve Dermot Mulroney'un karşısında, bağımsız casus gerilim filmi Agent Game'de oynadı ve Deon Taylor'ın korku filmi Don't Fear'ın başrollerinden biri olarak çekimleri tamamldı.
 
Oyuncunun diğer projeleri arasında Jennifer Garner'la birlikte oynadığı STX filmi Peppermint ve Lionsgate'in Tupac Shakur biyografisi All Eyez On Me'nin yanı sıra, CBS'ten Person Of Interest ve Fox'tan Empire gibi dizilerde çok sayıda tekrar eden ya da konuk olarak yer aldığı rolü bulunuyor. 

Kaynak: beyazperde.com

Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA