• Mardin29 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman27 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor
08 Eylül 2021 Çarşamba 14:49

Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Zile Belediyesi panayır alanı ve lunaparkı kiraya veriyor.
 
Tokat Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi’ndeki Asırlık Zile Panayır Fuar Alanını ve Lunapark yerini 2-18 Ekim tarihleri arasında kiraya veriyor.
 
İhale kapsamında lunaparkta bulunan dönme dolap, gondol,  çarpışan araba, trambolin, balerina (etek) kanguru, tren (küçük çocuklar için), sekolin (çocuk salıncağı), atlıkarınca ve şişme oyun grubu gibi eğlence aletleri ile 4000 m² kapalı alan (çelik konstrüksiyon çadır), panayır süresince kullanıma sunulacak. 
 
İhale, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü Zile Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda açık teklif usulü ile yapılacak.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız...
 
Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA