• Mardin29 °C
  • Diyarbakır30 °C
  • Batman30 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
 Yüzde 15 indirim protokolü imza
26 Ağustos 2026 Çarşamba 11:19

Yüzde 15 indirim protokolü imza

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (Mardin TSO), üyeleri ve personeline yönelik sağladığı avantajlara bir yenisini daha ekledi.
Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (Mardin TSO), üyeleri ve personeline yönelik sağladığı avantajlara bir yenisini daha ekledi. Mardin TSO ile Özel Mardin Bulut Anaokulu arasında imzalanan protokolle, oda üyeleri ve personelinin çocuklarına yönelik eğitim ücretlerinde yüzde 15 indirim sağlanacak.
Mardin TSO’da düzenlenen imza töreninde protokol, Mardin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik ile Özel Mardin Bulut Anaokulu Müdürü Fatma Bulut tarafından imzalandı.
Törene ayrıca TOBB Kadın Girişimler Kurulu Başkanı Deniz Hitay, Özel Mardin Bulut Anaokulu Müdürü Semra Atabay ve kadın girişimci, Şelale Restoran Müdürü Seyhan Aydın katıldı.
Üyelerin Çocuklarına Yüzde 15 İndirim
İmzalanan protokol kapsamında Mardin TSO üyeleri ile oda personelinin çocukları, Özel Mardin Bulut Anaokulu’nun eğitim hizmetlerinden yüzde 15 indirimli yararlanabilecek. Bir yıl süreyle geçerli olacak protokol, tarafların karşılıklı mutabakatıyla yenilenebilecek.
‘Üyelerimizin Yanında Olmaya Devam Ediyoruz’
Mardin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, oda olarak üyelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, eğitim alanındaki bu iş birliğinin de üyeler açısından önemli bir avantaj sunduğunu ifade etti. Çelik, Mardin TSO’nun yalnızca ticaret ve sanayi alanında değil, üyelerinin sosyal ve ekonomik yaşamlarına katkı sağlayacak projelerde de aktif rol almaya devam edeceğini belirterek, imzalanan protokolün oda üyelerine ve personeline hayırlı olmasını diledi.
Özel Mardin Bulut Anaokulu Müdürü Fatma Bulut ise Mardin TSO ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, protokolün oda üyelerinin çocuklarına eğitim alanında önemli bir katkı sunacağını söyledi.

 

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2026 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA