• Mardin27 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman27 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirt’te trafik denetiminde 2 bine yakın sürücü sorgulandı
04 Mayıs 2025 Pazar 14:25

Siirt’te trafik denetiminde 2 bine yakın sürücü sorgulandı

Siirt'in Baykan ilçesinde jandarma ve polis ekiplerince ortaklaşa yürütülen trafik denetimlerinde binlerce araç kontrol edilirken 26 araç ve sürücü trafikten men edildi
Siirt'in Baykan ilçesinde jandarma ve polis ekiplerince ortaklaşa yürütülen trafik denetimlerinde binlerce araç kontrol edilirken 26 araç ve sürücü trafikten men edildi
 
Dron destekli gerçekleştirilen uygulamada, kural ihlali yapan onlarca sürücüye cezai işlem uygulanırken, 26 araç ve sürücü trafikten men edildi.
 
İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen uygulamalarda toplam 2.977 araç durdurularak kontrol edildi. Denetimlerde 1.971 araç ve sürücüye kimlik ve belge sorgulaması yapıldı. Kurallara uymadığı tespit edilen 109 araç ve sürücüsüne çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle cezai işlem uygulandı.
 
Denetim kapsamında kusurlu bulunan 26 araç ve sürücü trafikten men edildi. Ekipler ayrıca dron ile havadan da denetim gerçekleştirerek ihlalleri anlık olarak tespit etti.
 
Yetkililer, trafik kazalarının önlenmesi ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla bu tür uygulamaların aralıksız devam edeceğini belirtti.(İLKHA)
Bu haber toplam 42 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA