• Mardin10 °C
  • Diyarbakır8 °C
  • Batman8 °C
  • Şırnak6 °C
  • İstanbul11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömerli’de Öğrencilerin Barınma Sorununa Çözüm: Protokol İmzalandı
12 Aralık 2025 Cuma 19:42

Ömerli’de Öğrencilerin Barınma Sorununa Çözüm: Protokol İmzalandı

Ömerli Belediyesi’nde, öğrencilerin barınma ihtiyacına yönelik önemli bir protokol töreni düzenlendi.

Ömerli Belediyesi’nde, öğrencilerin barınma ihtiyacına yönelik önemli bir protokol töreni düzenlendi. Ömerli Kaymakamlığı, Ömerli Belediyesi ve Ömerli Meslek Yüksekokulu arasında yapılan anlaşma kapsamında, özellikle şehir dışından gelen kız öğrencilerin Öğretmenevi’nde barınmalarını sağlamak amacıyla destek mekanizması oluşturuldu.

Protokol imza törenine Ömerli Kaymakamı Furkan Çakır, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Ömerli Meslek Yüksekokulu Müdürü Amine Yürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Uzunkaya ve Öğretmenevi Müdürü Abdulkadir Uzunkaya katıldı.

İmza töreninin ardından katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi. Kaymakam Furkan Çakır, alınan kararın ilçe ve öğrenciler için hayırlı olmasını dileyerek protokolün önemine dikkat çekti.

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ise öğrenciler için böyle bir desteğin hayata geçirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Altındağ, ilçeye akademik eğitim almak için gelen özellikle kız öğrencilerin barınma sorununun çözülmesinin kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, “Her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

video_izle.jpeg

Bu haber toplam 31 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA