Karakter boyutu :



29 Ekim 2025 Çarşamba 16:05
Ömerli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Ömerli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Furkan Çakır, Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Andız, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyl
Ömerli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Furkan Çakır, Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Andız, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen kutlama programı, Belediye Kent Meydanı’nda düzenlendi.
Tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilerin hazırladığı şiirler, gösteriler ve halk oyunlarıyla devam etti. Meydanı dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’in 102. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.
Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, törende yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimiz, milletimizin en büyük kazanımıdır. Bu değerli emaneti sonsuza dek yaşatmak hepimizin görevidir.” dedi.
Program sonunda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gaziler, rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.
Kaynak: Sizin Medya







Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
































