Karakter boyutu :



01 Ocak 2026 Perşembe 23:10
Midyat Belediyesi’nden “Hasta Var” İhbarına İlişkin Açıklama
Midyat Belediyesini “hasta var” gerekçesiyle arayarak yolun açılmasını talep eden bir kişi üzerine belediye ekipleri hızla harekete geçti.
Midyat Belediyesini “hasta var” gerekçesiyle arayarak yolun açılmasını talep eden bir kişi üzerine belediye ekipleri hızla harekete geçti. İhbarın ardından bölgeye yönlendirilen ekipler tarafından yapılan saha kontrolü ve değerlendirme sonucunda, bildirilen acil durumun gerçeği yansıtmadığı belirlendi.
Midyat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; söz konusu talebin sağlık gerekçesiyle değil, ticari taksinin yolunun açılması amacıyla iletildiğinin tespit edildiği ifade edildi. Açıklamada, acil durum çağrılarının hayati önem taşıdığına dikkat çekilerek, bu tür asılsız ihbarların hem kamu kaynaklarını meşgul ettiği hem de gerçek ihtiyaç sahiplerinin hizmete ulaşmasını geciktirebileceği vurgulandı.
Belediye yetkilileri, vatandaşların bu konuda daha duyarlı davranması gerektiğini belirterek, özellikle kış şartlarında yürütülen çalışmaların önceliğinin gerçek acil durumlar ve kamu yararı olduğunu kaydetti. Midyat Belediyesi ekiplerinin, ilçe genelinde vatandaşların güvenliği ve ulaşımın aksamaması için çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü belirtildi.
Haber Süleyman İŞ
Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2026 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA

































