Karakter boyutu :



24 Aralık 2025 Çarşamba 20:37
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Dargeçit ilçesinde ziyaretlerde bulundu
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Dargeçit ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Dargeçit ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Vali Akkoyun, Dargeçit Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Vali Yardımcısı Hasan Kurt, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Sakin ve beraberindekiler, Dargeçit ilçesine bağlı kırsal Altınoluk Mahallesinde Aziz Şehitlerin Kabirlerini ziyaret ettiler.
İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Aziz Şehitler için dua edildi.
Akkoyun, ardından kırsal Altınoluk İlkokulunu ziyaret etti. Burada eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Akkoyun, Okul Müdürü Hakan Macit’ten okulun genel durumu ve yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Dargeçit İlçesine bağlı kırsal Altınoluk Mahallesine ziyarette bulunan Vali Akkoyun, vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti, talep ve önerilerini dinledi ve mahallesi ile ilgili Muhtar Mehmet Sait Çiçek’ten bilgi aldı.
Vali Akkoyun, Vatandaşların ilettiği talep ve ihtiyaçlar için anında çözümler üretip neticeye kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürleri ve daire başkanlarına gerekli talimatları verdi.
Akkoyun, son olarak Dargeçit ilçesine bağlı Altınoluk Jandarma Üs Bölgesi Komutanlığını ziyaret ederek Kahraman Jandarma ve Güvenlik Korucucularıyla bir araya geldi.
Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2026 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
































