• Mardin6 °C
  • Diyarbakır-2 °C
  • Batman-3 °C
  • Şırnak-2 °C
  • İstanbul8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAYMAKAM MEHMET KAYA’DAN KURUMLARA YERİNDE DENETİM
08 Aralık 2025 Pazartesi 18:16

KAYMAKAM MEHMET KAYA’DAN KURUMLARA YERİNDE DENETİM

Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya, ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında incelemelerde bulunarak hizmet süreçlerini yerinde değerlendirdi.
Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya, ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında incelemelerde bulunarak hizmet süreçlerini yerinde değerlendirdi. Kaymakam Kaya’nın gerçekleştirdiği ziyaretlerde, kurumların işleyişi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesi ve verimliliği detaylı şekilde ele alındı.
Denetimler sırasında Kaymakam Kaya, kurum yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yaptı. Hizmet süreçlerinin hızlandırılması, bürokrasinin azaltılması ve kamu hizmetlerinde erişilebilirliğin artırılması yönünde gerekli talimatları ilgili birimlere iletti.
Kaymakam Mehmet Kaya, kamu kurumlarının vatandaşla en çok temas edilen alanlar olduğunu hatırlatarak, “Amacımız, hemşehrilerimizin aldığı hizmetin kalitesini en üst seviyeye çıkarmaktır. Her kurumda düzen, disiplin ve vatandaş memnuniyeti önceliğimizdir.” ifadelerini kullandı.
Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, denetimlerin düzenli aralıklarla devam edeceği ve kamu hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.
Haber: Süleyman İŞ

 

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2026 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA