Karakter boyutu :



09 Mart 2026 Pazartesi 11:06
KAYMAKAM KAYA’DAN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya ve eşi İhsaniye Kaya Hanım, ilçe protokolü ile birlikte Şehit İnşaat Mühendisi Mazlum Gözenoğlu’nun ailesini ziyaret etti.
Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya ve eşi İhsaniye Kaya Hanım, ilçe protokolü ile birlikte Şehit İnşaat Mühendisi Mazlum Gözenoğlu’nun ailesini ziyaret etti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette şehit ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Kaya ve beraberindeki heyet, aile fertleriyle yakından ilgilenerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında şehidin hatırası bir kez daha saygı ve minnetle anıldı.
Kaymakam Mehmet Kaya, yaptığı açıklamada devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak, şehitlerin emanetlerinin kendileri için büyük bir değer taşıdığını ifade etti.
Kaya, bu anlamlı gün vesilesiyle aziz şehitlerin kıymetli eş ve anneleri başta olmak üzere kahraman gazilerin değerli eş ve anneleri ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Gerçekleştirilen ziyaret, şehit ailesine verilen değerin ve devlet-millet dayanışmasının önemli bir göstergesi olarak takdir topladı.
Haber : Süleyman İŞ


Bu haber toplam 266 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2026 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
































