• Mardin36 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman36 °C
  • Şırnak36 °C
  • İstanbul31 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığı havuz projesini eleştirdi
21 Kasım 2020 Cumartesi 09:41

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığı havuz projesini eleştirdi

Gelecek Partisi Kurucu Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir, Muradiye Mahallesinde medrese ve taziye evleri yanında yapılması planlanan havuz projesine tepki gösterdi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından Muradiye Mahallesinde, caminin yerinde, medrese ve taziye evlerinin yanında yapılması planlanan havuz projesi ile ilgili Gelecek Partisi Kurucu Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir bir açıklama yaptı.
 
Projenin yanlış bir proje olduğunu belirten Demir, "Eyyübiye ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde park, medrese, taziye evleri yanında Eyyübiye Belediyesi’nin havuz projesi var. Muhakkak gençlerimiz için havuzlar ve kütüphaneler açılmalıdır. Gençlerimiz, bizim geleceğimiz; fakat medresenin yanında, mahallenin tam ortasında, onlarca taziye evinin girişinde ve caminin yerinde havuz yapmak akla ve mantığa aykırıdır. CHP’yi camileri kapatmakla suçlayanlar bugün medreselerin, taziye evlerinin yanında, caminin yerinde havuz yapıyorlar. Mahalle sakinleri bunu kabul etmiyor. Bu yanlışın düzeltilmesi gerekir. Mevcut havuz onarılarak kapalı havuza çevrilmelidir. Bu şekilde hem para israfı olmaz hem de toplumun duyarlılığına ihanet edilmez." şeklinde konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 639 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA