




Çocuklar için yaptıkları çalışmalarını anlattı, rapor sundu
“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), Midyat Öğrenim Birimi Yöneticisi Kadir Kurt, Midyat İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdurrahim Demir’e ziyarette bulundu.
Midyat Öğrenim Birimi Yöneticisi Kurt, Müdürü Demir’i TEGV’in çalışmalarıyla ilgili bilgilendirirken, ilköğretim çağındaki çocukların ücretsiz olarak başvurabileceği etkinlik noktalarında çocukların eğlenirken öğrendiğini ve temel yaşam becerilerini geliştirdiklerini de aktardı.
Ziyarette eğitim üzerine yapılan sohbetin ardından, TEGV Birim Yöneticisi Kadir Kurt tarafından Müdür Abdurrahim Demir’e vakfın eğitim alanındaki çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili raporu takdim etti.
Midyat çocuklara bilişim, okuma, matematik, fen, sanat ve İngilizce olmak üzere altı ana dalda etkinlikler hazırlayan TEGV’de bütün etkinlikler gönüllülerin desteğiyle hayata geçiriliyor.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA