• Mardin36 °C
  • Diyarbakır34 °C
  • Batman31 °C
  • Şırnak32 °C
  • İstanbul29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kara yollarında son durum
20 Şubat 2022 Pazar 13:13

Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;
 
1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.
 
2-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Ulucak Kavşağı-Karasuluk Kavşağı 0-5. kilometreleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-İstanbul istikametlerinde sırasıyla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.
 
3-Aydıncık-Silifke yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı mevkileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.
 
4-Sinop-Samsun yolunun 7-11. kilometreleri arasında (Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı-Demirciköy Tüneli girişi) meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
 
5-Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometreleri arasında Kuruçay Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
 
6-Ermenek-Mut yolunun 18-19. kilometreleri (Çamlıca Mevkii) arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
 
7-İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 17. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
 
8-Simav-Uşak yolunun 27. kilometresinde altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldığından, ulaşım alternatif güzergâh olarak şehir içi sanayi içinden sağlanmaktadır.
 
9-İyidere-Rize yolunun 4.km.sinde (İyidere Yabancı Diller Yüksek Okulu Mevkii) bulunan yaya üst geçidinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
 
10-Şırnak-Uludere yolunun 8-12. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)
Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA