• Mardin39 °C
  • Diyarbakır37 °C
  • Batman42 °C
  • Şırnak39 °C
  • İstanbul28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BTK, Twittera reklam verilmesini yasakladı
21 Temmuz 2023 Cuma 09:04

BTK, Twitter'a reklam verilmesini yasakladı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Twitter'a, temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmemesi nedeniyle reklam verilmesini yasakladı.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Twitter'a, temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmemesi nedeniyle reklam verilmesini yasakladı.
 
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Resmi Gazete'de yayımlanan kararında, Türkiye'de yerleşik vergi mükellefi gerçek ve tüzel kişiler tarafından Twitter'a yeni reklam verilmesinin yasaklandığı ifade edildi.
 
Kararın, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun gereğince alındığı belirtildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 189 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA