• Mardin37 °C
  • Diyarbakır35 °C
  • Batman33 °C
  • Şırnak34 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın törenle açılıyor
28 Nisan 2023 Cuma 07:43

Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın törenle açılıyor

Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.
Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.
 
Seyhan Nehri'nin ayırdığı Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan 1669 metre uzunluğundaki Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, yarın törenle ulaşıma açılacak.
 
Adana'da 2016'da temeli atılan, çeşitli gerekçelerle yapımı bir süre aksayan ve ardından inşası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredilen köprüde çalışmalar tamamlandı.
 
Merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan raylı sistemli köprü, kentin trafik yükünü rahatlatması bekleniyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören, Cuma günü (yarın) İstasyon Meydanı'nda saat 16.30 başlayacak. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'da gerçekleştireceği açılışlar arasında Adana Müzesi, hastane ve diğer eserler de yer alacak. (İLKHA)
Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA