• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Üniversite Öğrencileri Boykota Devam Rehberi Hazırladı
05 Mart 2024 Salı 08:55

Üniversite Öğrencileri Boykota Devam Rehberi Hazırladı

İşgalci israil'in Filistin’e yönelik saldırılarını başlattığı günden itibaren açıklama, eylem, boykot ve söylemleriyle işgale tepki gösteren Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri İsrail işgalini gündemde tutmaya devam ediyorlar.

Öğrenciler Boykot Çalışmalarıyla Öncü Rol Oynuyor

Filistin'de yaşanan insanlık suçuna ekonomik anlamda destek veren markaları boykot etmeye ve hayatımızın her alanından çıkarmaya devam ediyoruz diyen öğrenciler kapsamlı bir Boykota Devam Rehberi hazırladılar.

MAÜ öğrencilerinin 7’den 70’e Soykırıma Dur De Boykota Destek Ol sloganıyla hazırladıkları boykot rehberinde günlük hayatta yoğun olarak kullanılan ürünler başta olmak üzere boykot edilecek ürün ve markalar kategoriler halinde yer alıyor.

Rehberde ayrıca boykotun amacı, yöntemleri ve aşamaları ile ilgili de bilgiler veriliyor.

Rektörden Öğrencilerin Filistin Hassasiyetine Teşekkür

Siyonist işgale karşı Filistin mücadelesinin yanında yer alarak kesintisi olarak destek çalışmalarını sürdüren öğrencilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, toplumun her kesiminden öğrencilerin boykota devam çalışmasına destek olunması çağrısında bulundu.

Tarihte yaşanan farklı soykırımlardan da bahseden öğrenciler, boykot rehberinde tarihte iz bırakan soykırım anılarından bahsederek soykırım ile ilgili film ve kitap önerilerinde de bulunuyorlar.

Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri hazırladıkları BOYKOTaDEVAM sosyal medya hesabı ile de boykota devam çalışmalarını yaygınlaştırmayı devam ettirecekler.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA