• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sweet Tooth, Netflixten 2. Sezon Onayı Aldı!
30 Temmuz 2021 Cuma 10:07

Sweet Tooth, Netflix'ten 2. Sezon Onayı Aldı!

Sweet Tooth, 2. sezon ile kaldığı yerden devam edecek.
Minik oyuncu Christian Convery'nin başrolünde yer aldığı Sweet Tooth, 2. sezon onayını Netflix'ten aldı. Resmi duyuruya göre fantastik dizi, yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Gus ve Big Man böylece yeni maceralarıyla distopik dünyada karşımıza yeniden çıkacak.
 
İlk sezonda Gus, Tommy Jepperd, Aimee, Wendy, Bobby gibi karakterleri tanımış ve sevmiştik. Netflix, 2. sezonla birlikte en sevdiğimiz karakterleri ekranlarda göstermeye devam edecek. Jeff Lemire'nin yaratıcısı olduğu grafik romandan uyarlanarak dizi haline getirilen Sweet Tooth, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Bir yandan da Gus'ın talihsiz hikayesiyle kalplerimiz kırılmıştı.
 
Sweet Tooth'un oyuncu kadrosunda Christian Convery, Nonso Anozie, Naledi Murray, Adeel Akhtar, Aliza Vellani, Stefania LaVie, Dania Ramirez, Neil Sandilands ve Will Forte yer alıyor. James Brolin yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. Jim Mickle, dizinin showrunner'ı görevini üstleniyor. Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell, Linda Moran ve Beth Schwartz, Sweet Tooth'un yapımcıları arasında bulunuyor.
 
Sweet Tooth, insan ve geyik karışımı bir canlı olan genç Gus’ın maceralarını konu ediyor. Dünyayı sarsan gizemli bir olayın ardından harekete geçen Gus, kendisi gibi melez insanlardan oluşan bir aileye katılır ve birlikte büyük bir komployu keşfetmek üzere zorlu bir maceraya atılırlar.
 
Netflix, Sweet Tooth'un 2. sezonu için henüz bir gösterim tarihi açıklamadı.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1054 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA