• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Matt Damon ve Ben Affleckten 25 Yıl Sonra Gelen Senaryo
29 Temmuz 2021 Perşembe 09:54

Matt Damon ve Ben Affleck'ten 25 Yıl Sonra Gelen Senaryo

İkili, yine Oscar radarında!
İki bilinmeyen oyuncunun birdenbire Oscar ödüllü “Good Will Hunting”i yazıp, birlikte rol almak için ortaya çıkması ve Hollywood çocukları olarak harikalar yaratmasının üzerinden neredeyse 25 yıl geçti. Matt Damon'a göre, Ben Affleck'le birlikte yazacakları birkaç senaryo daha olabilir. Tom McCarthy'nin yönettiği, Abigail Breslin ve Camille Cottin'in başrollerini Damon'la paylaştığı “Stillwater”ın pazartesi gecesi New York galasında Damon, Affleck'le birlikte yazdığı Ridley Scott filmi “The Last Duel”dan bahsetti.
 
Başarılı ikilinin yazdığı The Last Duel, ilk gösterimini eylül ayında Venedik Film Festivali'nde yapacak. Damon, “Bunu beklemiyordum çünkü Venedik'te filmin başlamasına sadece altı hafta kaldı. Bir süredir beklemedeyiz ve insanların ne düşündüğünü görmek için sabırsızlanıyorum." dedi. Damon, Affleck'le yazmaya geri dönmenin her ikisinin de beklediğinden daha kolay olduğunu, muhtemelen Hollywood'da geçen 25 yılın bir sonucu olduğunu söyledi.
 
Damon, "Good Will Hunting"i yazdığımızdan çok daha hızlı yazdık, çünkü sürecimiz çok daha verimli hale geldi. Son 30 yılda yapı hakkında bir şeyler öğrendik. Bu sefer özetledik. Rollerini kendilerinin yazmaya çalışan aktörler yerine profesyonel yazarlar gibi yazdık.” dedi. Orta Çağ Fransa'sında geçen ve Damon, Affleck, Jodie Comer ve Adam Driver'ın başrollerini paylaştığı “The Last Duel”, Nicole Holofcener tarafından ikiliyle ortaklaşa yazıldı.
 
Damon sözlerine şöyle devam etti; “Bunca yıldır yazmaktan bizi alıkoyan şey, bunun çok zaman alıcı olduğunu düşünmemizdi ama çocukları bırakıp dört saat yazmak için buluşabileceğimizi gördük. Kolaydı. Geceleri eve gider ve yatakta yatıp yazdıklarımız hakkında notlar alırdım ve 'Vay, bu oldukça iyi' diye düşünürdüm. Bugün altı sayfamız var derdim. Arkasından 20, sonra 40, sonra 60 sayfamız vardı.”
 
beyazperde.com
 
Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA