• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Brooklyn Nine Nineın Final Sezonundan Fragman!
30 Temmuz 2021 Cuma 10:05

Brooklyn Nine Nine'ın Final Sezonundan Fragman!

Brooklyn Nine Nine, 8. sezonuyla ekranlara veda ediyor.
Dan Goor ve Michael Schur'un yaratıcısı olduğu, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Brooklyn Nine Nine'ın 8. sezonundan resmi fragman paylaşıldı. 8. sezonuyla birlikte finalini yapacak olan Brooklyn Nine Nine'da son kez Jake, Amy, Boyle, Raymond Holt, Rosa, Terry ve diğer harika karakterleri izleme şansı yakalayacağız.
 
Brooklyn Nine Nine'ın 8. ve son sezonu uzun süredir büyük bir merakla bekleniyordu. Dizinin yeni sezonunun, Amerika'da yaşanan politik olaylar nedeniyle baştan yazıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Yeni sezonla birlikte Jake ve Amy'nin taze ebeveyn olmasını, Hitchcock ve Scully'nin tüm beceriksizliklerine rağmen hala ekipte yer almaya devam etmesini, Holt'un robotik olduğu kadar babacan tavırlarını ve daha birçok sevdiğimiz şeyleri bir kez daha izleyeceğiz.
 
Brooklyn Nine Nine'da gönüllere taht kuran Andy Samberg'ün yanı sıra  Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Terry Crews, Dirk Blocker, Joe McKinnon Miller, Chelsea Peretti, Marc Evan Jackson, Jason Mantzoukas bulunuyor. Brooklyn Nine Nine esasen 5. sezonun sonunda iptal edilmişti. Fox bünyesinde yayınlanan 5 sezonun ardından NBC ile yoluna devam etti. 8. sezonun revize edilmesinin nedeni, Amerika'da büyük bir siyahi ayaklanmasına neden olan George Floyd'un katledilmesi olayıydı.
 
Brooklyn Nine Nine'ın 8. sezonu, NBC kanalında 12 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca diziye Netflix üzerinden ulaşılabiliyor. Ancak yeni sezonun ne zaman geleceği bilinmiyor.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 968 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA