• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Toplu taşımada yeni güzergahlar ve ilave araçlar
08 Eylül 2023 Cuma 09:31

Toplu taşımada yeni güzergahlar ve ilave araçlar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda otobüs güzergâhlarını revize etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda otobüs güzergâhlarını revize etti.

Ulaşım Daire Başkanlığınca yapılan çalışmayla ihtiyaca göre ilave araç ve güzergâh düzenlemeleri yapıldı.
 
Araç ilavesi ve güzergah düzenlemeleri 11 Eylül 2023 Pazartesi günü vatandaşların hizmetine sunulacak.
 
İki araç ile Üçkuyu - Havalanıgüzergahındatoplu taşıma hizmeti veren Z7 kodlu hatta bir 1 araç ilave edilerek üç araca çıkarıldı.
 
Z7 kodlu araçların güzergahı:Havaalanı - Nevruz Park - Evrim Alataş Cad. - Ahmet Kaya Cad.- Otogar - 50 Metrelik Yol - Lunapark –Mahabad Bulvarı - Dünya Kavşağı - Tekel -Mastfroş Cad. - Maliye Konutları -ÜçkuyuToki.
 
Seyrantepe TOKİ – Otogar güzergahında iki araç ile toplu taşıma hizmeti veren F7 kodlu hattın sayısı üçe çıkarıldı.
 
F7 kodlu araçların güzergahı:
 
Gidiş:Toplu Konut -Tedaş - Seyrantepe - Tesisler - Diclekent Bulvarı - Medya Kavşağı - Ava Düğün Salonu - Kayapınar Belediyesi - Gaziler - Ceylan AVM - Doğum Hastanesi - 3. Sanayi - Otogar.
 
Dönüş:Otogar - 3. Sanayi - Ceylan AVM - Medya Kavşağı - Diclekent - Tesisler -Ninova AVM - Seyrantepe - Toplu Konut.
 
Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Üniversite güzergahında12 araç ile toplu taşıma hizmeti veren A3 kodlu hat, Eğitim ve Araştırma Hastanesi dönüş güzergâhında bulunan 635 TOKİ Konutlarına kadar uzatıldı.
 
Gidiş: Fakülte -Fiskaya- Dağkapı - PTT - Vilayet - Ofis Kasaplar - Koşuyolu -Hatboyu Cad. - Polis Okulu - Emek Cad. - Cezaevi - Mega Center - 15 Temmuz Şehitler Parkı - Diclekent Bulvarı - Dünya Kavşağı -Winstown AVM - Sosyal Kent - Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
 
Dönüş: Eğitim ve Araştırma Hastanesi -Memursen TOKİ- 635 TOKİ Konutları - Laleş Bulvarı - Diclekent Bulvarı - Dünya Kavşağı - 15 Temmuz Şehitler Parkı - Mega Center - Cezaevi - Emek Caddesi - Polis Okulu -Hatboyu Cad.- Koşuyolu - Ekinciler Cad.- Vilayet - Ali Emiri Cad.- Dağkapı -Fiskaya- Üniversite.
 
Eğitim ve Araştırma Hastanesi – 500 Evler (Ring Alanı) güzergahında4 araç ile toplu taşıma hizmeti veren E10 kodlu hat, Eğitim ve Araştırma Hastanesi gidiş güzergâhında bulunan Barış Mahallesi 1009 Sokak - 500 Evler Kavşağı ve Urfa Yolunu kapsayacak şekilde uzatıldı.
 
Gidiş: Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İplik - Tekel Kavşağı –Mahabad Bulvarı - Lunapark - Stadyum -Şeyhmus Özer Tesisleri -Talaytepe- Barış Mahallesi 1009 Sokak - 500 Evler Kavşağı.
 
Dönüş: 500 Evler - Urfa Yolu - Otogar - Nazım Hikmet Cad. -Mahabad Bulvarı - Tekel Kavşağı - Üç Kuyular - Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
 
D Tipi Cezaevi -Eğitim Ve Araştırma Hastanesi güzergahında bir ring aracıile, Eğitim ve Araştırma Hastanesi - D Tipi Cezaevi güzergahı Talaytepe Mahallesi 417 TOKİ Evlerine uzatıldı. 417 TOKİ Evlerine günde 3 sefer hizmet verilecektir.
 
Gidiş: Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Laleş Bulvarı - Diclekent Bulvarı - D Tipi Cezaevi
 
Dönüş: D Tipi Cezaevi - Diyarbakır Çevre Yolu – Talaytepe Mah. 417 TOKİ Konutları - Diclekent Bulvarı - Laleş Bulvarı - Eğitim ve Araştırma Hastanesi. (İLKHA) 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA