• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oscar Isaac Başrollü The Card Counterdan Fragman!
28 Temmuz 2021 Çarşamba 09:36

Oscar Isaac Başrollü "The Card Counter"dan Fragman!

The Card Counter, yılın merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor!
Paul Schrader'ın 2017 yılında çektiği First Reformed filminin ardından gelen The Card Counter'dan resmi bir fragman paylaşıldı. 2020 yılının ortalarında ilk haberleri alınan The Card Counter, uzun süredir merakla bekleniyordu. Oscar Isaac başrollü film, fragmanıyla birlikte heyecan verici bir yapım vaat ediyor.
 
Usta yönetmen Martin Scorsese, The Card Counter'ın yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Scorsese, daha önce Taxi Driver, Raging Bull, The Last Temptation of Christ ve Bringing Out the Dead filmlerinde Paul Schrader ile birlikte çalışma imkanı yakalamıştı. The Card Counter'ın oyuncu kadrosunda bu yıl hem Dune hem de Scenes from a Marriage'de izleyeceğimiz Oscar Isaac'in yanı sıra Cirk rolünde Tye Sheridan, La Linda rolünde Tiffany Hadish bulunuyor. Ayrıca Willem Dafoe, Billy Slaughter yer alıyor.
 
The Card Counter, bir kumarbaz ve eski asker olan William Tell'in hikayesini anlatıyor. Tell, geçmişlerinden gelen ortak bir düşman için genç bir adamla birlikte intikam arayışına girer. Tell, yalnızca kartlarla oynamak istiyordur. Ancak kumarhanedeki hükümdarlığı Cirk geldiği zaman alt üst olur. Genç ve hırslı bir adam olan Cirk, William Tell'den yardım isteyecektir. Tell, Cirk ile ortak çıkarları olabileceğini düşünür. İkili birlikte kumar finansmanı La Linda'dan destek almaya başlarlar ve birlikte bir kumarhaneden diğerine gitmek üzere yollara düşerler. Tell, bir anda kendini karanlık geçmişine dönmüş olarak bulacaktır.
 
Yurt dışında 10 Eylül tarihinde vizyondaki yerini alacak olan The Card Counter'ın gelecek yılın Akademi Ödülleri'nde yarışabileceği düşünülüyor.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA