• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşgalci siyonistlerin başı Hertzogun Türkiyeye gelecek olmasına tepki!
01 Şubat 2022 Salı 10:37

İşgalci siyonistlerin başı Hertzog'un Türkiye'ye gelecek olmasına tepki!

Anadolu Gençlik Derneği Şırnak Şubesi, işgalci siyonistlerin sözde cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog'un Türkiye'ye gelecek olmasına basın açıklamasıyla tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, işgalci siyonistlerin sözde cumhurbaşkanı Hertzog'un şubat ayı başında Türkiye'yi ziyaret edeceğini, bununla beraber ikili ilişkilerde yeni bir dönemin başlayabileceğini açıklamasının ardından bugün Türkiye genelinde basın açıklamaları düzenlenerek duruma tepki gösterildi.
 
Anadolu Gençlik Derneği Şırnak Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında, işgalcilerin başı Hertzog'un Türkiye'e gelecek olmasına tepki gösterildi.
 
Geylani Camii'nde öğle namazına müteakiben düzenlenen basın açıklamasını Şırnak Şube Başkanı Erol Kılıçlı okudu.
 
Mescid-i Aksa'nın her gün işgalci siyonistler tarafından basılarak Müslümanların izzetinin çiğnendiğini ifade eden Kılıçlı, "Terörist israilin işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, terörist israilin başı Yitzak Hertzogun Türkiye'ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimiz yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. "diye konuştu.
 
Yıllar önce Şimon Perez'in TBMM'de yaptığı konuşmanın sızısının hala yüreklerde taze olduğunu ifade eden Kılıçlı, "Yitzak Hertzog Türkiye'ye nasıl bir teklif veya tehditle gelecek?" diye sordu.
 
Kılıçlı, şöyle konuştu:
"Yitzak, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerindendir. Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir. Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile Müslümanları sıkıştırmaktır. Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslüman liderlerin, teröristlere tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. 'Allah'tan korkun, Allah'tan korkun, Allah'a güvenin, ahiretinizi düşünün."
 
Filistin davası için gayret gösterilmesinin iman ve insanlığın bir gereği olduğunu belirten Kılıçlı, "Aynı şekilde Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır. Filistin davası için gayret göstermek İmanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir. Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah'ın rızasıdır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun.  Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Allah'ın laneti tüm işbirlikçilerin üzerine olsun, Allah'ın laneti İslam alemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam'ındır. Zafer Allah'ındır. Allah'ın yardımı ise mücahitlerledir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 1003 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA