• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yetimler Vakfı, Cizrede yüzlerce çocuğu sevindirdi
09 Nisan 2024 Salı 10:43

Yetimler Vakfı, Cizre'de yüzlerce çocuğu sevindirdi

Yetimler Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Cizre'de yüzlerce yetim çocuğun ayni ve nakdi ihtiyacını karşılayarak yüzlerini güldürdü.
Yetimler Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Cizre'de yüzlerce yetim çocuğun ayni ve nakdi ihtiyacını karşılayarak yüzlerini güldürdü.
 
Her ay düzenli dağıtılan yetim aylıklarının yanında bayram öncesinde de çocukların ayni ve nakdi ihtiyaçlarını karşılayan Yetimler Vakfı, Cizre'de yüzlerce çocuğu bayram öncesi sevindirdi.
 
Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik gıda kolisi, giyim, ayakkabı, ekmek fişi, et kumanya, mobilya, beyaz eşya ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan Bayramı öncesi yüzlerce yetim çocuğun yüzünün gülmesine vesile oldu.
 
Ramazan Bayramı öncesinde çocukların mutluluklarına ortak olduklarını söyleyen Yetimler Vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp, hayırseverlere teşekkür etti.
 
Özalp, "Yetimler Vakfı Cizre temsilciliği olarak hayırseverlerin bizleri aracı kılarak göndermiş oldukları ayni ve nakdi yardımları yetim ve öksüz kardeşlerimize ulaştırdık. Ramazan ayı boyunca gıda kolisi, giyim, ayakkabı, ekmek fişi, et kumanya, mobilya, beyaz eşya ve nakdi yardımlarını ulaştırdık. Bu ay da yüzlerce yetim kardeşimize ulaştık hamdolsun. Daha ulaşamadığımız birçok yetim ailemiz var. Bu vesile ile hayırseverlerimize de çağrıda bulunmak istiyoruz. Yardımlarını yetim ve öküzlere ulaştırmak isteyenler bizleri aracı kılabilirler. Bayrama sayılı günler kaldı. İnşallah daha çok kardeşimize ulaşırız.
 
Rabbimden, hayırseverlerden razı olmasını diliyorum. Rabbim ibadetlerimizi makbul bayramımızı mübarek eylesin." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA