• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hediye Ana Hakkın rahmetine kavuştu
13 Aralık 2023 Çarşamba 09:04

Hediye Ana Hakk'ın rahmetine kavuştu

Hayatını İslam davasına adayan Hediye Şanlı, bir süredir tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde vefat ederek Hakk'ın rahmetine yürüdü.
Hayatını İslam davasına adayan Hediye Şanlı, bir süredir tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde vefat ederek Hakk'ın rahmetine yürüdü.
 
Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Bozek Mahallesi'nde ikamet eden Hediye Şanlı, rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı ve bir süredir tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde Hakk'ın rahmetine kavuştu. 
 
Evlat hasretiyle hayata gözlerini yuman anne Şanlı, Bozek Mahalle mezarlığında defnedildi. Şanlı ailesi taziyeleri Bozek Mahallesi Taziye Evi'nde kabul ediyor.
 
İTTİHADUL ULEMA üyelerinden oğlu Molla Kerbela Şanlı
 
İTTİHADUL ULEMA üyelerinden oğlu Molla Kerbela Şanlı, "Annemiz 80 yaşın üzerindeydi, ağır bir hastalıktan dolayı vefat etti. Annemiz; takvalıydı, iyiydi, dindardı ve kalbi çok temizdi. Bundan 30-40 yıl önce iyi insanlarla tanıştık. Annemiz de bize hem destek hem de kuvvet verirdi. Allah yolunda zorluklar çekenler evimize gelirlerdi. Annemiz onlara bakıp yemek yapardı ve bunu severek yapıyordu, misafirleri seviyordu. Annem, evimize gelen muhacirlere ve birçok şehide daha önceki hayatlarında hizmet ederdi. Medrese okuduğumuz zamanlarda ve İslam için hizmet etmezseniz 'Sütümü size helal etmem.' diyordu. Son yıllarda çok zahmet çekti. Çocukları zindana girdi, ömrü zindan yollarından geçti. Çocukları muhacir oldu, gözleri uzaklardaydı. Hatta 2 kardeşimiz şu an hicretteler. Annemiz sürekli 'Ben onları görmeden gideceğim.' derdi. Onların dertleriyle ve hasretleriyle gitti. Annemin son sözü 'Yolumuzdan ve islami dava için yaptığımız hizmetlerden pişman değilim.' diyordu. Allah ona rahmet eylesin." şeklinde konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA