• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dur ihtarına uymayarak kaçan firari yakalandı
18 Ekim 2023 Çarşamba 09:28

"Dur" ihtarına uymayarak kaçan firari yakalandı

Şanlıurfa'da "dur" ihtarına uymayarak otomobil ile kaçmaya çalışan cezaevi firarisi yakalanarak tekrardan cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa'da "dur" ihtarına uymayarak otomobil ile kaçmaya çalışan cezaevi firarisi yakalanarak tekrardan cezaevine gönderildi.
 
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Nitelikli Suçlardan Aranan Şahısların Yakalanmasına' yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, hakkında; mala zarar verme, güveni kötüye kullanma, 4 tehdit, 2 ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, parada sahtecilik, 2 uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı yapma veya sağlama ve resmi belgede sahtecilikten toplamda 12 ayrı dosyası bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan M.K. Jandarma kontrol noktasında dur ihtarına uymayarak otomobil ile kaçmaya çalıştı. Yapılan takip sonucunda terk ettiği araçtan kaçan M.K. yaya takiple Akçakale İlçe J.K.lığı ekiplerince yakalandı. Yakalanan M.K.’nın üzerinde ve kullanmış olduğu otomobilde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet av tüfeği fişeği ve 20 adet 9mm tabanca fişeği ele geçirildi." denildi.
 
Yakalanan M.K. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA