• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Avrupa Yetim Eli Şanlıurfada onlarca çocuğu giydirdi
05 Nisan 2024 Cuma 09:10

Avrupa Yetim Eli Şanlıurfa'da onlarca çocuğu giydirdi

Avrupa Yetim Eli, Ramazan Bayramı öncesinde Şanlıurfa'da giyim ile ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak onlarca çocuğun sevincine ortak oldu.
Avrupa Yetim Eli, Ramazan Bayramı öncesinde Şanlıurfa'da giyim ile ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak onlarca çocuğun sevincine ortak oldu.
 
Dünyanın farklı coğrafyalarında yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarında bulunan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, bir yandan Afrika ülkelerinde hanelere gıda yardımı yapıp iftar yemeği ikramında bulunurken öteki taraftan Türkiye'de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik giydirme programını yürütüyor.
 
Avrupa Yetim Eli, hayırseverlerin destekleriyle yürütülen yardım çalışması kapsamında Şanlıurfa'da yüzlerce çocuğun giyim ihtiyaçlarını karşılayarak bayram öncesinde mazlumların duasına ortak oldu.
 
Aileleri ile birlikte gelen çocuklar, Ramazan Bayramı için kendilerine giysi ve ayakkabı seçti.
 
Ayrıca çocuklara yardım kuruluşu yetkilileri tarafından bayram harçlığı dağıtıldı.
 
Başlatılan giydirme programı kapsamında açıklamalarda bulunan Avrupa Yetim Eli Gönüllü Temsilcisi Celalettin Kılıç, hayırseverlerin destek vermesini istedi.
 
"Bayramı güler yüzle geçirmeleri dileğiyle"
 
Kılıç, "Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken inşallah bayramı idrak edeceğiz. Avrupa Yetim Eli olarak yetim ailelerimizin çocuklarına bir nebze de umutlarına ışık olabilmek için bugün burada toplandık. Yavrularımıza inşallah bayramlık hediye edeceğiz. Allah'u Teala hayır yapanların hayırlarını kabul eylesin. Hayırseverlerin yardımları çok oldukça yavrularımıza daha da el uzatabileceğiz. Ayrıca hayır sahiplerinin bize vermiş olduğu nakdi paraları da çocuklarımıza harçlık olarak vereceğiz. Bayramı güler yüzle geçirmeleri dileğiyle." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA